Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothm
őstag
válasz
darnellsmith #48 üzenetére
Bankkártyám van, az igazolást azt mikor kérjem majd ki? Gyorséttermekbe hány évesek mehetnek? Szerintetek ha majd lehet választanom munkát akkor mit válasszak? Köszi a válaszokat! Máté
-
Lotharius
csendes tag
Ha nem lesz probléma a korhatárral, akkor bármit elvállalhatsz. Gondlj arra hogy mi az amit meg tudsz csinálni, szólni szoktak ha valami nehéz fizikai munka, és ha nem olyan az alkatod... persze akkor is elvállalhatod, de Neked lesz rossz. Mire számíthatsz? Adminisztratív munkák ( forgalomszámlálás, utas-számlálás BKV járatokon) csomagolás, árufeltöltés (IKEA rulez!) cimkézés, szórólapozás stb. A jobban fizető munkákhoz érettségi vagy valamilyen különleges ismeret kell (valamilyen nyelv felsőfokon, C++ nyelv ismerete). Ezek persze csak kiragadott példák.
Vannak szokatlan munkák is, én már voltam pszihológiai teszt alany is
-
tothm
őstag
Még 1! kérdés!: Az iskola látogatottsági igazolás nyáron is kell? Létszi erre és az elözőre is írjatok! Üdv! Máté
-
tothm
őstag
És egy 15 éves gyereknek szerintetek milyen munkát tudnak adni? Mire mehet? Üdv: Máté
-
Sipi16
őstag
válasz
darnellsmith #42 üzenetére
A tesco-t csíptem régen, de a pensum se tud semmi értelmeset ajánlani. Elképzelhető, hogy átpártolok a Rébuszba...
-
Sipi16
őstag
válasz
darnellsmith #39 üzenetére
Imerősömet mekibe küldték állandóan. A "jobb" helyek mindig foglaltak...
-
tothm
őstag
I love diákmunkát ismeri valaki?
Mod: Ez a rébusz! NA? -
Lotharius
csendes tag
Ez nem valamilyen hajtogatós-pecsételős munka? És nem valami hátsó helyiségben kell csinálni? (Pár perc séta egy labirintusban?)
-
Lotharius
csendes tag
Na igen, mostmár én is ösztöndíjból tengődök
-
tothm
őstag
Egyetem melett este szerintetek hova érdemes elmennie az embernek?
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp #23 üzenetére
Pár éve nyomtunk szórólapozást mi is egyik haverommal... Annyiból volt szopás, hogy kereszteződésekben kellett osztogatni a cuccost ha pirosra váltott a lámpa... Hát a BAH csomópontnál nagy élmény volt menekülni, mikor zöldre váltott.
Még nyomtunk egy cégnél cimkézést, fóliázást, stb-t, de azt csak 2 napig, mert nagyon rosszul fizettek, ráadásul kint volt a világ végén is a cég.Asszem még lehetett volna spermabankba is donornak menni, ez meg a kötelező prosztatavizsgálat miatt maradt el.
Haverom még nyomott moziban is büfés melót, az viszonylag laza volt, a nachost meg a pop-cornt 2 pofára tömte általában.
Mi itt nyomtuk anno, ahogy nézem a fizetések nem túlzottan változtak azóta
.
-
tkazmer
addikt
válasz
darnellsmith #26 üzenetére
kanadában a kevésbé intelligensek/szorgalmasak többsége dolgozik már (a kevésbé intelligensek alatt azt értem, akik nem 80-100% körüli eredményeket teljesítenek)
mod: középiskolában -
barnam_
nagyúr
válasz
darnellsmith #26 üzenetére
egyetemisták
-
Lotharius
csendes tag
Nyáron nehéz munkát kapni, ugye szünet, sokan szeretnék így megoldani a nyaralást és ez lenyomja a béreket.
-
Lotharius
csendes tag
Én a Müisz-nél voltam/vagyok és igaz hogy magas a sáp, de tényleg jól fizetnek. 450 HUF alatt nem nagyon van munka (persze jöhetsz ki rosszabbúl ha teljesítménybéresre mész). Én szerettem éjszakára járni, 3 éve már akkor 500 HUF-ot fizettek 8 óra éjszakázásért, és azt is amikor nem csináltunk semmit. De ez sajna cégtől is függ. Én csak ajánlani tudom a Müisz-t
-
concret_hp
addikt
újságkihordás rulz, én toltam középsuliban
tiszta egészséges:
biciklivel 15-20km / reggel -> ez kondiba hoz az biztos(alapból is, de egy 80-100 db újságnak már súlya is van
)
korán kelsz -> még nincs kánikula, nem kell 35 fokban dolgozni.
és annyira nagyon nem fizet szarulszórólapozás ezzel szemben szívás: 10 emeletes házas környéken gyorsan megy de iszonyat sokat kell kipakolni. családi házas környéken meg nagyon lassan megy.
-
RexpecT
addikt
válasz
darnellsmith #16 üzenetére
379 volt de most emelték 399-re.Ennyi a minimálbér is , sokan robotolnak ennyiért
.
Én dolgoztam ujságkihordóként, ha egyszerre 3-4 ujságot viszel heti 1× az már egész szép pénz. -
darnellsmith
senior tag
összeg szerint nem tudom de a 380as órabérből sejtem... főleg amikor nehéz fizika munkám volt tavaly meg elötte is nyáron, reggel kelés negyed5kor meg ilyen apróságok, kész hulla vagy délután 2re aztán a fizetés meg jelképes. ez van, nem muszáj csinálni azt szokták mondani
-
tothm
őstag
válasz
darnellsmith #18 üzenetére
Mennyire nagy!(%?)
-
tothm
őstag
Akkor most 15 lesz a korhatár? Milyen diákszövetkezeteket tudtok ajánlani? Mennyi tesznek el maguknak?
-
Lotharius
csendes tag
Én úgy tudom hogy nyáron leviszik a korhatárt 15 évre. A diákszövnél ahol én dolgoztam legalábbis ez volt a módi tavaly nyáron. Érdemes megpróbálni, de jól fontold meg melyikhez mész, mert néha elég magas sápot szednek.
-
barnam_
nagyúr
én úgy tudom hogy diákmunkát (fehéren) nem is lehet 16 éves kor alatt vállalni.
-
darnellsmith
senior tag
véleményem szerint elég nehéz diákmelót találni, főleg ilyen fiatalon. Inkább ismerősöknél érdemes kérdezősködni
-
-
Makaveli
senior tag
Tudom, használtam a keresőt, és találtam egy pár találatot erre a témára. Csak az a baj, hogy mind az állásbörze-be van. Ott nem olyan pörgős az élet mint itt.
Konkrétan az érdekelne, hogy egy 14 éves diák mit tudna csinálni nyáron? Szellemi, fizikai, mindegy. Csak valami legyen, mert kéne pénz.
Modik legyenek olyan kedvesek és hagyják meg a topicot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest