Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem találkozott mostanában valami olyan diákmunkával, amit otthonról lehet végezni és nem kell profi programozónak meg ilyesminek lenni hozzá? Front-end illetve C és Python megy valamennyire, de egyáltalán nem vagyok egyikben sem nagyon profi. A Python érdekel leginkább, szóval ezt tanulgatom. Ezen kívül jelenleg most etikus hacker illetve mindenféle cyber security képzésekkel foglalkozok.
-
Bolas4G0D
friss újonc
Helloka!
Én most abszolváltam az egyetememet nemrég (Kommunikáció BA) és az a kérdésem, hogy megéri-e passzív (2) félévet csinálnom, hogy diákmunkában foglalkoztassanak gyakornokként, vagy inkább jobb lenne csak simán befejeznem a diplomát, megszüntetni a jogviszonyt és úgy megpróbálni? Ti mit gondoltok? (Eddig kb. 1 év munkatapasztalatom van a szakmában, azon kívül vendéglátásban dolgoztam.) -
hhenry
őstag
Sziasztok! Májustól keresnék diákmunkát hétköznaponként 4 órára akár 6 is megoldható,Június,Július,Augusztusban pedig 6-8 heti 5 nap akár hétvégék is,tudtok valamit javasolni?
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
Handball94 #114 üzenetére
Budapesti üzletük volt hirdetve, ez éppen Győr. De azért köszi!
-
Handball94
aktív tag
válasz
haromegesz14 #113 üzenetére
EuDiákok lesz szerintem az Intersport. [link]
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok!
Nem túl régen akadtam BudapestBanknál illetve InterSportnál végezhető diákmunkára, viszont akár hogy is keresgélem őket ma, egyszerűen nem találom. Esetleg ha valaki megtudná mondani mely diákszövetkezetek hirdették, örömmel várom privátba.
-
isi34
újonc
A diákmunka vállalás alsó legális korhatára 15. életév betöltése és ekkor csak nyáron szülői engedéllyel lehet munkát vállalni.
Én munkákat itt szoktam nézegetni, mert itt csak diákmunka van:
[link]
csomó meló van rajta, alkalmazástesztelés weblapfeltöltés stb. -
ati012
őstag
Regisztrálj minél több helyre (joker, melo, fürge -diák). Találnak helyetted valamit.
-
Doma7
újonc
Sziasztok (:
Abban szeretnék segítséget kérni hogy szerintetek hova lehet menni nyáron dolgozni egy 14 éves srácnak ?
Nem tudtok ötleteket ?
Mert a neten már sokat nézelődtem de nem lehet találni semmit -
Doma7
újonc
Sziasztok (:
Abban szeretnék segítséget kérni hogy szerintetek hova lehet menni nyáron dolgozni egy 14 éves srácnak ?
Nem tudtok ötleteket ?
Mert a neten már sokat nézelődtem de nem lehet találni semmit -
madboyhun
tag
Debreceni vagyok 17 éves srác. Gimnazista vagyok dícséretesen jeles fizikából + matekból és informatikából van felsőfokú érettségim is!
Bármilyen munkát elvállalok "kulimunkától" kezdve az irodai munkáig mint például valakinek a segédje vagy hasonló az az ami jön -
Kassadin
addikt
-
flash-
veterán
egy ismereősöm(20 éves lány)van egy angol felsőfokúja.
ezzel hol tudna elhelyezkedni diákmunkaként? -
Zolicvbn
újonc
Helló! Én Novemberben leszek 15 éves,de szeretnék nyári munkán részt venni.Szerintetek mit tudnék dolgozni? Komárom-Esztergom megyében élek s tudtok valami segítséget adni,tapasztalatokat???
-
freaghill
őstag
Kéne valami meló Pécs-Szekszárd vonalon. Ha tudtok valamit, azt megköszönném
-
Face50
csendes tag
Üdv mindenkinek!
19 éves fiú vagyok!
Elektronikai technikus szakmám 2. évében járok és szeretnék a suli mellett valami munkát!
Inkább esti meló érdekelne Jász Nagykun Szolok megyében!
Kérem ha valaki tud valamit ajánlani az írjon!
Előre is köszönöm! -
Play!
tag
Nyári diákmunkát keresek Budapest közelében! 15 évesen. ha akad valami írjatok!
-
brumesz
aktív tag
17 évesen diákmunkát keresnék Budapesten, illetve tanácsot kérnék:
lenne lehetőségem Hollandiába menni dolgozni, de állítólag kemény meló, a virágföldeken kell dolgozni. heti 80-100 eur. megérné szerintetek? -
Slash03
csendes tag
Hali mindenki!
17 éves fiú diákmunkát keress Debrecenben! Bármilyen munka szóba jöhet kivéve nehéz fizikai. Aki tud munkát ajánlani az írjon PM-t!
Köszönöm!
-
Inv1sus
addikt
Valaki tud valami melót jövőhétre (tavaszi szünet). Web-programozónak tanulok, számítógépguru vagyok, ha ez jelent valamit. Akár tanítás alatt is dolgoznék távmunkában...
-
Drizzt
nagyúr
Tényleg, felmerült az adóbevallás. Ha még nem kaptam papírt, akkor szólni kell valakinek, vagy elég, ha más nevére címzetttet töltök ki, s azt adom fel? Azért kérdem, mert anyám még kapott adóbevallási papírt, viszont már nem kell töltenie, én meg még nem kaptam soha, s szerinte elég ha az övét töltöm ki a saját adataimmal, azt adom be. De arra gondolok, mi van, ha előtte vezetnek valami központi nyilvántartást, hogy küldtek-e adott embernek egyáltalán, azt megnézik esetleg benne.
-
qdak
addikt
holnapra munkatársat keresek 6000.- !!! 1 nap
Győr Környékén irj ha érdekel! -
jubilleum
senior tag
Üdv!
18 éves érdi srác munkát keresne suli mellett!
Tudok középfokon angolul, és van jogsim is, mélyreható ismeretséget szereztem a számítógéppel, Office-szal. -
barnam_
nagyúr
Ezt az emailt ma kaptam, bemásolom ide linkek nélkül:
Kedves Aggregátor! (PH! Diákmunka topicból néztelek ki)
Egy MLM -es pénzkereseti lehetőségre szeretném csak felhívni a figyelmed.
Nem is fárasztanálak itt tovább linkelem az oldalam amiről mindent megtudhatsz és alul további infókat találsz és a Regisztrációt.
A Global Domains International Ltd., egy világszinten elismert internetes cég egy egyedülálló megoldást hozott létre azok számára, akik szeretnének kis költségekkel, szakértelem nélkül is felállítható és üzemeltethető weblapot, saját domainnévvel, email-címekkel és egy egyedülálló internetes webszerkesztő programmal, amellyel grafikai ismeretek és gyakorlat nélkül is bárki meglepően csinos weblapokat tud létrehozni.Önnek tehát nem kell semmit eladnia!
Minimális erőfeszítéssel, a saját otthonában kereshet pénzt!
Miközben Ön a Web oldalunkat ajánlja tovább, ezzel Ön is pénzhez jut és cégünk is egyre növekszikTeljes leírás, REGISZTRÁCIÓ:
Megbízhatok a mögöttünk álló cégben?
Igen, maximálisan. A neves szaklapok értékelése, az Inc magazin 500 leggyorsabban fejlődő cégének listáján elért kiemelkedő helyezése, a több éve töretlen fejlődése mind azt mutatja, hogy egy igen komoly, megbízható céggel állunk kapcsolatban.
MSN Címem: mmm331mark@msn.com
Üdv:
Angyal Márk
Kedves "Márk", ne engem etess az MLM-el! -
máyköl
veterán
14 évesen nem lehet még szórólapozni?
-
ati012
őstag
Hali tinitársadalom!
Én júniusban leszek 16 éves, fiú vagyok.A Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfaluban lakom.
12 éves korom óta üzletelgetek.A titok egyszerű:
olcsón veszem -> rakok rá hasznot -> eladom. (üzleti érzék kell hozzá)2008 tavaszán melóztam pár órát egy számítógép boltban, csak besegítettem. Szerettem csinálni, nem fizetett túl jól de azért elment. (200 Ft / óra. Telepítettem XP-t meg kitakarítottam egy gépet stb)
2008 májusában szóró lapoztam kicsit. Ebbe csak az a bökkenő hogy ha a bringád kidurran akkor oda a kereset jó része.
2008 nyarán fémhulladékkal foglalkoztam, TV-kből CRT monitorokból és egyéb háztartási fémhulladékokból kiszedtem a fémet (főleg réz) és leadtam. Ez heti 10000 Ft-ot hozott a konyhára, már ha volt mit bontani. Elég kemény meló volt de kis piával meg zenével elvoltunk.
De az üzlet az folyamatosan megy
A 2009es nyáron nem tudom még mit fogok csinálni. Ami szóba jöhet:
ital nagykerben rakodás
egyéb rakodás
számítógépboltban munka
szórólap
piacon árulás
bármi ami jönAki tud esetleg melót az szóljon. Jó ha több bevétel is van.
-
biger
újonc
Hello 14 vagyok és ha valaki tudna nekem szerezni valami munkát meg köszönném.
Ugyhogy köszi elöre is.aki tud valamit küldjön erre a cimre üzit:biger_jakuza@hotmail.com -
bence_vmg
csendes tag
Hy
Remélem van itt valaki aki tudna nekem adni egy kis részmunkaidős állást. A mekit a szórólapozást leszmámítva bármi jöhet(már ha egyáltalán lesz valami)
Előre is köszi:
Bence -
VSZM
tag
Hi! Munkát vállalnék iskola mellett. 17 éves vagyok és nyíregyházi. BÁRMIlyen típusú munka érdekel.
-
modern
aktív tag
re
-
modern
aktív tag
van egy kis melóm és nekem egy kicsit sok, beszáll vki?
hasonló mint a postaládás szórólapterjesztés(folyamatos munka suli mellett is)
Most a 9.ker-ben van de mindig máshol.
Teljesítménybéres fizu.
Akit érdekel küldjön pü-t! -
jubilleum
senior tag
Hello!
18 éves srác keresne munkát Érden, és/vagy könyékén suli mellett műszaki beállítottságú vagyok
-
Coldfoenix
újonc
válasz
darnellsmith #18 üzenetére
darnellsmith ha megkérlek tudsz nekem ajánlani melót mivel most költöztem győrbe erdélyből nincs iskolai látogatotsgom se
köszi előre is
-
Kiera
újonc
Sziasztok!14éves lány vagyok!Nagyon szükségem lenne egy munkára!Bármit elvállalok,de semmi perverz dolgot!Nem muszáj a munkának leány álomnak lennie,lehet kemény fizikai munka is,vagy gusztustalan!Nem vagyok válogatós!!!
Jó lenne ha munka Kecskeméten,Kecelen,Kiskőrösön,Páhin,Erdőtelken,Kaskantyún lenne.De nem vagyok válogatós,Bács-Kiskun megyében bárhol jó a munka!!!Köszi!
Elérhetőségem:
E-mail: ogidoki@citromail.hu
Köszönöm Szépen!
És ha tudtok valamit,akkor létszives szóljon valaki!
Még egyszer Köszönöm!
Sziasztok! -
Gréti0213
újonc
Sziasztok!
Szolnok megyei 15éves lány vagyok és nyári diákmunka után érdeklődnék!Ha tudsz a közelben valami munkát ajánlani, itt tudsz elérni:Msn: great_e@libero.it
E-mail: great_e@citromail.hu
Illetve az adatlapomon található telefonszámon.
Előre is köszi!
Gréti -
Fooler89
őstag
válasz
concret_hp #69 üzenetére
Szerződésbe lehet ilyet találni, de nem sokan tartják be.
Bár én értelmét se látom. -
tothm
őstag
válasz
concret_hp #69 üzenetére
Akkor lehet 2 is? Egyébként melyik a jobb?
-
Fooler89
őstag
Hello
Én mikor 14 éves voltam, családban vállás volt amiért el mentem dolgozni.
Nagybátyámnak sikerült takarító munkát szerezni és nagyon korrekt volt a munka semmi terhelő nem volt benne és igaz, este egyedül Csepelről kellett Gyálra utazni(ebből csak egyszer akartak lehúzni egy telóval), azért mondhatni szerettem. Ilyet tudnék én elképzelni de ehhez kell egy kapcsolat. A legszebb a történetbe, hogy a fizetésemet egészbe odaadtam anyunak (némi pénz hozzátételével) vett egy autót, segítettük az indulásunkat az életbe.Amúgy max ilyet szabad elvállalnod vagy ha nincs akkor irány haza és otthon is lehet segíteni (takarítás,mosogatás) vagy tanulás. Sportolj, játssz, stb! Ma már nem ez van, hogy 14 évesen kell dolgozni.
-
Thrawn
félisten
válasz
freestylerrr #59 üzenetére
Ezeket a linkeket ne tedd be mégegyszer...
-
dóri1993
újonc
Sziasztok én egy 14 éves (júliusban leszek 15) lágy vok, szerintetek tudok munkát vállalni valahol, mert minden "diák melós" oldalon 16 év az alsó korhatár...
nem tudnátok ajánlani valamit győrben?
-
freestylerrr
csendes tag
Bocs a dupla Post miatt nem volt MOD gomb ...
Találtam egy bővebb leírást róla amelyet itt találtok !
Kérlek titeket amennyiben regeltek akkor ne töröljétek a nevem ! Ettöl nektek nem lessz kevesebb! Persze ha akarjátok akkor nyugodt szível törölhetitek is a nevem,
Köszönöm mindenkinek aki ugyérzi hogy meghaggya remélem nem feleslegesen raboltam az időtöket/már aki regel rá v. elolvasta/
Sok sikert Jó "pénz" kereséstÜdv.
Bocsi a link kimaradt
[link] -
freestylerrr
csendes tag
Kérlek szépen én is fiatal vagyok és énis most léptem be ....
Nemtom hgoy konkrétan miröl szól
Elolvastad mi az ?
Ha akarnak bemennek ha nem nem ... nem kötelező!
Énis most kezdtem és most is csinálom pénzt még nem láttma belőle hisz ma regeltem !
Én csak gondoltam megosztom itt a velem egy helyzetben lévőkkel....
Igen a link amit tettem az olyan ha regelsz akkor alám de nem muszály ! kitörlik a nevem és regelnek anélkül!
Ebben most konkrétan szentem semmi hülyítés nincs .
Tévednék ?Igaz a majdnem 1 dolcsi túlzás 0,53 USD-m van ami kb 100 Ft! kiba nem sok... de valami! akit érdekel igy napi 5-10 percért az kipróbálja !
-
Fooler89
őstag
válasz
Wolverine #58 üzenetére
Feltudnátok világosítani, hogy ez miből áll? merthogy nekem is kéne adóbevallás (ezek szerint) ha eddig két év alatt egyszer se csináltam
Mondjuk amiket én dolgoztam azokat nem nagyon lehetne papírra vetni mert igen csak veszélyes lenne#59 szerintem simán törölheted ezt a hszt
A fiatalokat nem kéne ilyen marhaságokkal hülyíteni. -
freestylerrr
csendes tag
Sziasztok
Van egy kis + pénz kereseti lehetőség neten!
Nem sok ha ügyes vagy max olyan havi 20 szerintem
a lényeg hogy oldalakra kell kattintani és hagyni 30 másodpercig fentlenni
majd ha ok és kipiálja a számláló/bal felső sarokban/ akkor bezárhatod! Kb 20 perce kezdtem és van majdnem 1 dolcsim
nem sok de napi 5-10 percért cserébe szeritnem belefér még a kifizetést nem tudom, hogy működik de szerintem PayPal vagy iylesmi okosság!*** Kattints olvasd el miröl szól részletesen és regelj ha tetszik
!
Röviden és tömören :
Regelsz kattintassz napi 10 linkre mind1iken vársz 30 másodpercet addig azt csinálsz amit akarsz máshol nem kötelező azt bámulni!
Ha invitálsz valakit azért kapsz egy kevés /kb pár kattintásnyi +t/ ha jóltudom persze* !nem sok de elvileg lehet vele keresni valamennyi kis pluszt
Remélem lessz akinek hasznára válik!
***[ Módosította: Thrawn ]
-
Huma
addikt
Lenne egy kérdésem. Én dolgoztam a nyáron diákszövetkezetnél. Máj 20-ig le kell adni az adóbevallást. Ha nem érte el a 63000Ft-ot akkor is kell adóbevallás? Igazság szerint nem sok kedvem van ilyesmivel pepecselni, szóval ha nem muszáj akkor inkább kihagynám.
Vazze, mégis csak elérte, 84e Ft.
-
Kriszti14
újonc
Aham, mondjuk olyan munka tényleg nem nagyon van, ami jó és jól is fizet, de azért csak akad valami jó. Én valami olyasmira gondoltam, hogy pl.: borítékolás, vagy labdaszedés, amikor teniszeznek, mert itt Budapesten ilyenekről hallottam, ami szimpi, de ezeket mindenki úgy csinálja, hogy van egy ismerőse, aki ezt eltudja neki intézni, és nekem ez a gondom, hogy nem ismerek senkit, akinek valamilyen ilyen jó munkahelyen lenne ismerőse, vagy ő dolgozna ott.
-
Zewa
senior tag
válasz
Kriszti14 #53 üzenetére
Jó és jól fizet?! Protekció nélkül kizárt.
Én is keresek valami jobb melot nyárra, talán ismiknél lesz valami.
Nállunk Pécsett most ezerrel megy a Digi kábel bekötése. Lényege hogy a földszíntről be kell húzni 2 kábelt lakásonként. Nem is fizet rosszul(4emeletes ház: kb 10óra, 8-10K)
Viszonyt komoly fizikai munka... -
Kriszti14
újonc
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Munkát keresek nyárra, tudom, hogy még csak április van, de ezt akkor is előre ki kell találni, hogy mit dolgozok, hogy még időben jelentkezhessek majd, de ez most lényegtelen.
Valaki tudna valamit ajánlani, olyan céget, vagy emert, ahol, vagy akinél 14 éves diáklány kaphat egy jó, jól kereső nyári munkát?
Ha van valakinek valami ötlete, az kérem írjon nekem az email címemre: boritina@freemail.hu, Előre is nagyon szépen köszönöm! -
Blackdeath
aktív tag
üdv!
dolgozott már közületek vki a jobb kezeknél? ha igen, akkor meg tudná(tok) mondani, hogy ezek a melók hol vannak helyileg és milyen cégnél?
a "béke tér" környéki árufeltöltés-melót viszont csak a mazohistáknak ajánlom, nemrég voltam tőlük a unix-nál (autóalkatrészekkel foglalkozik) raktári melóra, 3 napig bírtam (és szinte csak féktárcsákat pakoltam egész nap!) , és csak 450-et adnak óránként, ami k*rva kevés.
-
tothm
őstag
válasz
darnellsmith #50 üzenetére
ok köszi! A többire is tudsz esetleg válaszolni?
-
tothm
őstag
válasz
darnellsmith #48 üzenetére
Bankkártyám van, az igazolást azt mikor kérjem majd ki? Gyorséttermekbe hány évesek mehetnek? Szerintetek ha majd lehet választanom munkát akkor mit válasszak? Köszi a válaszokat! Máté
-
Lotharius
csendes tag
Ha nem lesz probléma a korhatárral, akkor bármit elvállalhatsz. Gondlj arra hogy mi az amit meg tudsz csinálni, szólni szoktak ha valami nehéz fizikai munka, és ha nem olyan az alkatod... persze akkor is elvállalhatod, de Neked lesz rossz. Mire számíthatsz? Adminisztratív munkák ( forgalomszámlálás, utas-számlálás BKV járatokon) csomagolás, árufeltöltés (IKEA rulez!) cimkézés, szórólapozás stb. A jobban fizető munkákhoz érettségi vagy valamilyen különleges ismeret kell (valamilyen nyelv felsőfokon, C++ nyelv ismerete). Ezek persze csak kiragadott példák.
Vannak szokatlan munkák is, én már voltam pszihológiai teszt alany is
-
tothm
őstag
Még 1! kérdés!: Az iskola látogatottsági igazolás nyáron is kell? Létszi erre és az elözőre is írjatok! Üdv! Máté
-
tothm
őstag
És egy 15 éves gyereknek szerintetek milyen munkát tudnak adni? Mire mehet? Üdv: Máté
-
Sipi16
őstag
válasz
darnellsmith #42 üzenetére
A tesco-t csíptem régen, de a pensum se tud semmi értelmeset ajánlani. Elképzelhető, hogy átpártolok a Rébuszba...
-
Sipi16
őstag
válasz
darnellsmith #39 üzenetére
Imerősömet mekibe küldték állandóan. A "jobb" helyek mindig foglaltak...
-
tothm
őstag
I love diákmunkát ismeri valaki?
Mod: Ez a rébusz! NA? -
Lotharius
csendes tag
Ez nem valamilyen hajtogatós-pecsételős munka? És nem valami hátsó helyiségben kell csinálni? (Pár perc séta egy labirintusban?)
-
Lotharius
csendes tag
Na igen, mostmár én is ösztöndíjból tengődök
-
tothm
őstag
Egyetem melett este szerintetek hova érdemes elmennie az embernek?
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp #23 üzenetére
Pár éve nyomtunk szórólapozást mi is egyik haverommal... Annyiból volt szopás, hogy kereszteződésekben kellett osztogatni a cuccost ha pirosra váltott a lámpa... Hát a BAH csomópontnál nagy élmény volt menekülni, mikor zöldre váltott.
Még nyomtunk egy cégnél cimkézést, fóliázást, stb-t, de azt csak 2 napig, mert nagyon rosszul fizettek, ráadásul kint volt a világ végén is a cég.Asszem még lehetett volna spermabankba is donornak menni, ez meg a kötelező prosztatavizsgálat miatt maradt el.
Haverom még nyomott moziban is büfés melót, az viszonylag laza volt, a nachost meg a pop-cornt 2 pofára tömte általában.
Mi itt nyomtuk anno, ahogy nézem a fizetések nem túlzottan változtak azóta
.
-
tkazmer
addikt
válasz
darnellsmith #26 üzenetére
kanadában a kevésbé intelligensek/szorgalmasak többsége dolgozik már (a kevésbé intelligensek alatt azt értem, akik nem 80-100% körüli eredményeket teljesítenek)
mod: középiskolában -
barnam_
nagyúr
válasz
darnellsmith #26 üzenetére
egyetemisták
-
Lotharius
csendes tag
Nyáron nehéz munkát kapni, ugye szünet, sokan szeretnék így megoldani a nyaralást és ez lenyomja a béreket.
-
Lotharius
csendes tag
Én a Müisz-nél voltam/vagyok és igaz hogy magas a sáp, de tényleg jól fizetnek. 450 HUF alatt nem nagyon van munka (persze jöhetsz ki rosszabbúl ha teljesítménybéresre mész). Én szerettem éjszakára járni, 3 éve már akkor 500 HUF-ot fizettek 8 óra éjszakázásért, és azt is amikor nem csináltunk semmit. De ez sajna cégtől is függ. Én csak ajánlani tudom a Müisz-t
-
concret_hp
addikt
újságkihordás rulz, én toltam középsuliban
tiszta egészséges:
biciklivel 15-20km / reggel -> ez kondiba hoz az biztos(alapból is, de egy 80-100 db újságnak már súlya is van
)
korán kelsz -> még nincs kánikula, nem kell 35 fokban dolgozni.
és annyira nagyon nem fizet szarulszórólapozás ezzel szemben szívás: 10 emeletes házas környéken gyorsan megy de iszonyat sokat kell kipakolni. családi házas környéken meg nagyon lassan megy.
-
RexpecT
addikt
válasz
darnellsmith #16 üzenetére
379 volt de most emelték 399-re.Ennyi a minimálbér is , sokan robotolnak ennyiért
.
Én dolgoztam ujságkihordóként, ha egyszerre 3-4 ujságot viszel heti 1× az már egész szép pénz. -
darnellsmith
senior tag
összeg szerint nem tudom de a 380as órabérből sejtem... főleg amikor nehéz fizika munkám volt tavaly meg elötte is nyáron, reggel kelés negyed5kor meg ilyen apróságok, kész hulla vagy délután 2re aztán a fizetés meg jelképes. ez van, nem muszáj csinálni azt szokták mondani
-
tothm
őstag
válasz
darnellsmith #18 üzenetére
Mennyire nagy!(%?)
-
tothm
őstag
Akkor most 15 lesz a korhatár? Milyen diákszövetkezeteket tudtok ajánlani? Mennyi tesznek el maguknak?
-
Lotharius
csendes tag
Én úgy tudom hogy nyáron leviszik a korhatárt 15 évre. A diákszövnél ahol én dolgoztam legalábbis ez volt a módi tavaly nyáron. Érdemes megpróbálni, de jól fontold meg melyikhez mész, mert néha elég magas sápot szednek.
-
barnam_
nagyúr
én úgy tudom hogy diákmunkát (fehéren) nem is lehet 16 éves kor alatt vállalni.
-
darnellsmith
senior tag
véleményem szerint elég nehéz diákmelót találni, főleg ilyen fiatalon. Inkább ismerősöknél érdemes kérdezősködni
-
-
Makaveli
senior tag
Tudom, használtam a keresőt, és találtam egy pár találatot erre a témára. Csak az a baj, hogy mind az állásbörze-be van. Ott nem olyan pörgős az élet mint itt.
Konkrétan az érdekelne, hogy egy 14 éves diák mit tudna csinálni nyáron? Szellemi, fizikai, mindegy. Csak valami legyen, mert kéne pénz.
Modik legyenek olyan kedvesek és hagyják meg a topicot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest