Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
mephi666 #18141 üzenetére
Ez most fájt.
Én mondjuk már D2 óta nem adok magyar nevet karakternek 1 játékban sem.Charged Bolt buildet ez a tag is összerakott akitől én most a Fireball+Meteor buildet használok, van pár érdekes/off meta Sorc buildje.
Neki lement a T100-as Vault Charged Bolt-al de Butcher/Son of Malphas-al meggyűlt a baja:
[link]Nekem is kb annyi volt az Ultimate előrendelve, van gamepassom már második éve 'ingyen mert ajándékba kaptam 2x1 eves kódokat
' de én pl D4-et nem játszanék ott max 1 sztori végigjátszásra.
Alapvetően nem szeretem a passt olyan játékokra amiket akár évekig tervezek on-off szinten játszani mert csak az miatt nem fogok passt is venni 'már ha lejárt az ajándék kódom' mert úgy már drága lenne és szeretem ha akármikor hozzáférhető az ahogy hagytam a játékot. 'D3-at is mai napig előveszem 1-1 seasonre meg pár hétre, az is bőven kifizetődött nekem ennyi év alatt'
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest