Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
Dinasti
üzenetére
Én is a PlugY modot javasolnám, amit maajsz is írt. Igen a legfrissebb verzióval nem jó, úgyhogy külön régebbi verziót kell hozzá letölteni. Ha érdekel hogyan, ebben a videóban szájbarágósan elmagyarázza a srác, én is ez alapján tettem fel nemrég. Az egyedüli dolog, amire rá kellett keresnem a neten telepítéskor, hogy miért nem akarta elfogadni a CD kulcsom. Be kellett regelni a kulcsot battle.net oldalon és adott egy olyat, amit már elfogad a telepítő.
PlugYnak hátránya, hogy nem online, tehát solo csak. Viszont meg van növelve gyakorlatilag végtelenre a stash (bank), és egyszerűen tudsz karakterek közt is cuccot átadni. Ezen felül a csak ladderen működő rúnaszavak is használhatóak vele így nem maradsz ki semmi jóból, és a cow levelen is ölhető végtelenszer a cow king. Ja igen, a szintlépésekért járó pontok/skillek bármikor átállíthatóak benne. Ez talán az egyetlen dolog, amiben jobban hozzányúl az alapjátékhoz, ahol actonként egyszer van lehetőség resetelni mindent. Bár ha jól tudom végül hoztak be valami megoldást többszöri resetre is a játékba, de plugyval sokkal egyszerűbb. Egy veterán játékosnak jó az eredeti rendszer, de hozzád vagy hozzám hasonlónak, aki nem vágja kívülről az összes skillt, itemet, aurát stb.t, annak okozhat bosszúságot egy rosszul elosztott pont.
Amúgy pár órányi szenvedés árán leöltem Countesst hellen, de rengeteg rejuv poti és gold ment el erre az egy killre is (mármint oda jutni főleg, maga a "boss" nem volt olyan gáz). Holnap szétnézek össze tudok-e már rakni valami ütősebb rúnás itemet, mert elég gyengus vagyok. Meg láttam olyan buildet ahol a warcryt is használják frenzyvel, azt is kipróbálom majd sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Samsung kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi