Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grungy
csendes tag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Lehetséges, hogy a videókarit nem komálja a játék. Néhány embernél már előfordult ez az eset ami nálad is. Úgy tudták életre bírni a játékot ha D3D-ről átállították a gyorsítást DirectDraw-ra (a video tesztnél lehet állítani). Egy próbát mindenféleképpen megér, hátha.
-
Grungy
csendes tag
Egy másik topicban még azt ajánlották, hogy tegyem fel a Dio2+exp egy kölcsönkért változatát(angol)
az eredeti CD kulcsokkal és az eredeti cd-t használjam játéknál (1.12-es patch után viszont nincs cd check ha átmásolom az .mpq fájlokat). Ezt még meg tudják páran erősíteni? Nem szeretném a cd-kulcsot letiltanák..[ Módosította: 7 ]
-
-
Grungy
csendes tag
Sziasztok!
Igaz nem nagyon vág a témába a kommentem, de másik topicban nem válaszoltak. Hátha itt tud valaki segíteni.
A következő lenne a problémám: nemrégiben kaptam Ausztriából a Diablo II játékot+kiegészítőt. A játék teljesen német nyelvű és én eléggé hadilábon állok az említett nyelvvel. Battle.net-en szeretnék játszani, az account reget megtudtam csinálni, de a karakter készítésénél ugye van kettő négyzet a karakter neve alatt amit ki lehet pipálni és ezeknek nem tudom a jelentését(mi felső és mi az alsó négyzet melletti szöveg jelentése). Gondolom az egyik hardcore karit jelent, de mi a másik?
Ladder karakter, vagy expansion kari? Battle.neten még nem játszottam, de mindenféleképpen szeretném kipróbálni. Aki játszik még Diablo 2-őt battle.neten, vagy tudja a megfejtést annak megköszönném a mielőbbi válaszát. Vagy van esetleg angol fordítása a játéknak amit nem valamilyen hack-nek ismer fel a Blizzard?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest