Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Egy bizonyos szamu soj eladas utan (altalaban 150-200 kozott) lesz 'hot' egy szerver. Amikor eleri a kello mennyiseget, akkor jelenik meg a 'Diablo walks the Earth" uzenet, ami annyit tesz, hogy uniqe monsterek egyike helyen uber diablo lesz. (Pl. Act 1-ben Rakanishu, Corpsefire, Bishibosh, stbstb). Ha sikerult legyozni, akkor dobja az annit.
A hot szervereket en itt szoktam nezegetni.
Ahoz, hogy megtudd, hogy epp melyik szerveren vagy, kell egy "cmd-t", amibe jatek kozben (alt+tab) beirod ezt:
netstat -n | find "4000"
es kiirja, hogy epp hol vagy. Addig kell ki-belepkedni uj gamekba, amig ossze nem jon az, hogy a megfelelo szerveren legyel. Viszont figyelj, hogy a tul gyakori es tul gyors lepkedes miatt ideiglenesen pihenni kuldenek
-
-
e=mc²
őstag
Azt azert ugye tudjatok, hog az igazi jatek az lvl 90-tol kezdodik?

-
e=mc²
őstag
válasz
Barnabás86
üzenetére
Idealis esetben lvl 60-on oljuk meg ancienteket. (persze partyban)
-
e=mc²
őstag
Koszi nektek, nem probaltam meg, de nem is fogom ezekutan. Majd remenykedek az 1.13as patchben.
-
e=mc²
őstag
Tudni valamit a ladder resetrol, hogy mikor lesz?
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Kicsit kedvet kaptam egy kis diablohoz, es elo is vettem a lemezeket. Meg is lepodtem, hogy 2003-ban is ugyanennyibe kerult a II+kieg mint manapsag

Nem vagyok hardcore jatekos, nem ismerek sok roviditest, pl fg. Csak hobbibol jatszom. De szeretnem elvezni is, ezert inditottam egy sorcot. Olvasgattam tobbfele leirast, hogy mit es hogyan erdemes fejleszteni, meg milyen targyakkal lehet a maxot kihozni egy karakterbol, de azt sehol nem irjak, hogy mire megszerzed az itemeket (egyaltalan hogy szerzed meg
) addig mit is csinalsz, milyen itemeket hasznalsz, mit javasoltok, stbstb...Jelenleg lvl 13as, es befejeztem act 1-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Linux Mint
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gyúrósok ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest