Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
-
Valentino K.
senior tag
Igen, én speciel kurvára örülök neki...
Év elején vettem elő a játékot, valamikor januárban talán. Csomó minden kiesett addig, legutoljára 1.09-el játszottam. Újból átismételtem a dolgokat, belemélyedtem a buildekbe, a tradelésbe, a runeword-ökbe....stb
Össze is hoztam egy full extrás hammerdint meg egy fishymancert, illetve 90%-on álltam egy frost zealottal is. Emellett van kb 10-12 raktáros karakterem finomságokkal.
Mindezt nagyon sok játékkal és munkával sikerült összehoznom, ami lehet másnak meg se kottyan, de nekem jól eső érzés.S most mi lesz? Mindent dobhatok ki kvázi a kukába, mert átrakják a karaktereket nonladderbe. Ez kb olyan, mintha single player-ben játszanék. Csomó runaszó és cucc nem elérhető.
El is ment a kedvem a játéktól, úgyhogy a 3. résszel fogok játszani, ha még ebben az évezredben kiadják.
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de ez a reset dolog csak elveszi a kedvemet a játéktól...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest