Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumdudum
tag
csak aza baj hogy az barbár fejfedő..
nekem meg máá megvan az egész IK bíbíí..
amugy kulcsokkal még mindég jól lehet kereskedni, bár én sem tudom megölni Nihlathakot (majd talán most a barbárral megpróbálom
.. szóval én így szoktam csinálni hátha valakinek segítek vele picit..: összeszedek 3 terror és 3 hate kulcsot, Dest kulcsot meg veszek mer ugy gyorsabb (1 dest key = 1 Pul), de persze 3 kulcsért is lehet kapni Dest key-t.. szal eladom a 3*3 kulcsot egy Malért( ha szerencsénk van Ist-et is kaphatunk érte) a mal meg ugye két um azaz 4 pul tehát nyertünk rajta 1 pult.. kicsit hosszadalmas de egy nap alatt egy Mal rúnát lehet belőle profitálni..
más..: ugye mondtam hogy megvan az IK és télleg jó MF-elni vele(pláne két Ali babával
csak hiányzik a teleport
Amugy megéri az Ali babába 4 istet tenni? (+120% mf) most ojan 260 %om van és még nem tettem Topázt az IK armorba...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem meg máá megvan az egész IK bíbíí..
Amugy megéri az Ali babába 4 istet tenni? (+120% mf) most ojan 260 %om van és még nem tettem Topázt az IK armorba...