Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
Óóóó akkor ez lehetett a baj, pont ott raktam bele..

Hát köszönöm szépen, ezentúl jobban figyelek, sejtettem hogy nem én rontottam el. Tényleg megnéztem vagy 4x, fel is olvastuk.
Találkoztunk még olyan bugokkal is, hogy 3-an online-oztunk, a horadric cuccokból dobta mindenkinek, de egyikünknek eltűnt örökre az inentoryból, nekem pedig az act 4-es küldinél, hogy zúzzuk össze Mephisto lélekkövét, nekem meg az tűnt el, pedig beletettem a ládába amikor megkaptam, visszaportáloztam a városba, és már nem volt ott. Én interaktáltam az összes küldit pedig. Valamint az act 5-ben a második küldinél amikor ki kell szabadítani a barbárokat, úgy buggolt be, hogy a többieknek kész volt régebbről a küldetés, előrébb jártak a sztoriban, de hozzám jöttek be, hogy az enyémet folytassuk. Ezt a küldit nem engedte lezárni, és kiírta hogy nem fejezhető be. Kiléptem, és egyedül már ment.
A tegnap reggeli patch után, volt itt hozzászólás hogy remélik megcsinálták a crashelést. Jelzem nem!!
Nálam tegnap a frissítés óta 3x kilépett emiatt. 
Egyébiránt nagyon élvezem a játékot, nekem óriási nosztalgia, anno sajnos nem volt lehetőségem sem megvenni, netem se volt, és csak kipróbálásra volt nálam rövid ideig. Én nagyon örülök hogy pótolhattam.
Btw Assassin-t indítottam.
@Elemental #8244 Köszönöm szépen, akkor keresek egy olyat is.

Bocs a hosszúért.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam tegnap a frissítés óta 3x kilépett emiatt. 
Btw Assassin-t indítottam.