Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Én kedd délután itthon leszek, úgy egytől. Tehát az elvi induláson bent tudok lenni a kezdőcsapatban. Viszont este alszom, és szerdán csak 5-6körül érek haza. És este megint alszom (ami 9körült jelent elvben). Csütörtökön pedig 6ra úgyszint.
tehát: mit kezdjek? Ne számoljatok bele a magba, viszont kisegíteni tudok
(hammerpala, és bármilyen soso szívesen leszek) -
Cyberbeni
addikt
necinek szerintem: átkok+csontik+ce persze emellett még marad egy csomó skillpont
cucc: amelyik karira jó, vagy a low-abbakat aki felszedi, a jobbakat meg eladjuk d2jsp-n.
te mivel jössz? csak mert ha van egy conc meg egy convi aurás pala, az bőven elég. a 4 caster mellett meg elfér egy csontis neci pajzsnak (elég a sima, a mage nem túl erős)
mercinek meg prayer+might+holy freeze+thorns aurás act 2-ből plusz ötödiknek meg esetleg defiance. és persze a prayeresnél van az insight.
én szerintem csak kedden tudok menni 8-tól reggel kb. 6-ig, vagy ha nem sok van hátra, akkor 7ig.(a többit még nagyon nem tudom, hogy mikor érek rá) és mindegy, hogy milyen aura van rajtam.
szerk.: illetve attól függ a szerda/csüt., hogy mikor érek haza kocsmából, meg lesz e kedvem akkor tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(hammerpala, és bármilyen soso szívesen leszek)