Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
"Tudom, hogy ez alapkérdés, a választ mégse tudom:
Az immunok hogyan működnek? Nyilván ha 33%os immunitása van, akkor a sebzésből annyi lejön, tehát 100%os immunitásnál meg se tudom sebezni. (nyilván azzal a fajta mágiával, ami ellen immúnis).
Ha nekem van valamim, ami leveszi, akkor nyilván ez a százalék csökken. Ilyen az infynek két tulajdonsága is ugyebár."Eddig helyes, de nincs olyan, hogy 33%-os immunitás, azt ellenállásnak hívják ^^.
"Alapból (hellen) minden monsternek van egy ellenállása, ha emellé oda van írva, hogy ő Light Immun pl, akkor ez mit jelent? Teljesen immúnis, ergó végtelen százalék (tehát nem hat rá semmilyen immunitás csökkentő, akkor viszont infyvel más szörnyeket se tudok legyőzni, akik Light Immunok), vagy csak az immunitása nagyobb pl 100%kal, tehát meg tudom sebezni, ha eléggé leveszem az ellenállását?"
Ez is helyes nagyjából, de nincs végtelen immunitás, vannak szörnyek, amelyiknél törhető (azt hiszem 120%-ig), vannak, amelyiknél nem (ezeknek annyi % ellenállása van, amit sosem törsz meg). Pontosan nem tudom a receptet, de nem 100%-osan úgy működik, ahogy le van írva, tehát egy -40%-os infy nem 40%-ot vesz le, hanem asszem csak 13%-ot, de nem tudom pontosan, hogy számítódik.
MF-ből sok szintet nem tudsz összeszedni, ha botolsz, akkor az exp mindegy, mert van chicken, ha nem botolsz, akkor annyi mf runt úgysem tudsz letolni, hogy értelmes szinted legyen. A leírtakon kívül mehet travi, mephi, andariel természetesen, eld, shenk, pindle, ezek mind megérik az időt, főleg travi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő