Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
válasz
mcsabee
üzenetére
Csabi, magam is éreztem a helyzet fonákságát, de mégis. Olyan düh lett úrrá rajtam mikor rájöttem hogy elkapkodtam hogy az ereimet is képes lettem volna felvágni indulatomban. Szerencsére nem tartok bicskát a monitor mellé szúrva

Ami CTA-t illeti, elég nagy csalódás, 2, 5, 4. A szerencse a szerencsétlenségben hogy a lényeg 5-ös. Azért, jegyzem meg csendesen, tiszta lutri ez a játék, ami nem feltétlen baj, mi több talán ez a legnagyobb erénye. Nézzük ezt a CTA-t. Valószínű egyetlen istet is nehezen kapnék érte, mert elég silányak az értékei, de nagyjából 4 istbe került az előállítása. Efféle negatív élményben volt részem tegnap is, amikor egy 1180-as def-el rendelkező 4sox etheral plate-ért, elfogadtam egy pult meg egy 501-es def-el rendelkező nem etheral archon platet. Gondoltam majd én csinálok belőle 4 lyukas Honort és azzal leváltom a Smoke-t amivel egyébként tökéletesen elégedett vagyok és épp elég az überek ellen. Laza csuklómozdulatokkal dobáltam a tal, thul, perf topázt a cube-ba és vártam hogy mint eddig mindig legyen egy jó kis 4 lyukas archon plate-m. Lett. Csak 3 lyukkal kevesebb a szükségesnél.
. Azért nem dobtam el. Megpróbálom így visszatenni a cube-ba és hátha második nekifutásra sikerül. Ha nem akkor máris gazdagabb lettem egy tapasztalattal, nevezetesen hogy minden tárgyat csak egyszer lehet lyukasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Azért nem dobtam el. Megpróbálom így visszatenni a cube-ba és hátha második nekifutásra sikerül. Ha nem akkor máris gazdagabb lettem egy tapasztalattal, nevezetesen hogy minden tárgyat csak egyszer lehet lyukasztani.