Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #13100 üzenetére
hm azert azon nagyon meglepodnek ha a kulonbseg az archon plate meg a great haulberk kozott tobb mint 25% javitasi koltseg lenne. Az fix hogy en se koltenek ra Lo runat hogy kicsit jobb armorba rakjam.
Amugy nem a stilusolas miatt teszik archon platebe szerintem, hanem siman csak azert mert kevesebb str kovetelmeny kell hozza mint a great haulberkhez, es tobb a defense rajta.
https://us.forums.blizzard.com/en/d2r/t/repair-cost-bug/15838
Erdekes, siman lehet hogy jelenleg van valami bug a repair costra?Amugy nem gondolnam hogy nagyon draga a 4os non eth AP, mert szeerintem a legtobben a 3 socketeseket keresik, vagy az ethereal verziokat a segedeknek, keves buils hasznal a karakteren 4 socketes armort.
Hat de ha nem uberre csinalod minek a Coh? semmiben nem jobb mint a fortitude, csak 2x annyiba kerul nem? Nem kotekedni akarok csak megerteni. Vagy csak kulon arra csinalod hogy amikor uberezni akarsz legyen valami swap?
#13106MikeWazowski
Te most szivatsz minket? porgess vissza es olvasd el errol beszeltunk 5 hozzaszolassal elobb. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13100 üzenetére
Amúgy a Forti vs CoH régen is, most is nagy viták tárgya meleeknél. Sokalják a Ber-t bele, mert a Fortiba elég egy Lo, de ha a forti 25@ “no need thx!” ha pedig 30-as akkor nem veszed meg Lo-ért “but bro, this is perf! Need Ber!”.
Rediten olvastam egy ilyet, és 100% osztom:People who are not abel to afford CoH try to make it look worse. CoH currently is one of the best armors for most builds.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest