Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789
üzenetére
Ezert nem igazan ertettem amikor gyuruket akartal kerni valakitol, hogy majd 5-10 drab ringel te megoldod a craftot

ezt csak most olvastam, tegyük helyre. mivel végül 64x pruby+sol+jewel kellett a kísérletemhez, örültem hogy volt itt aki nagylelkűen segített benne, azért ez nem kis mennyiség, még egyszer köszi nekik
(és ugye miattuk is töltöttem ennyi időt a dokumentálással és screenshot összevágással, hogy lássanak valamit vissza). gyűrüket meg minek kértem volna mikor a gamble a legegyszerűbb része az egésznek, csak arany meg -30% vendor price item swap kell hozzá. nem akartam 5-10 ringből csodát tenni, pont úgy kezdtem, hogy állítólag 30+ craft után már esélyes a dual leech, ezért kíváncsi leszek mit mutat majd nálam. ki is jött annyiból a dual, más kérdés hogy nem lett jó/ használható sajna, ezért néztem végül szét trade-en.nyilván ber/jah körül lehet venni baromi OP dual gyűrűket, de megláttam ezt ma um-ért, azonnal lecsaptam rá:
sztem ha a res megoldható máshogy, lev 87-ig még el tudok jutni és akkor ennyiért van egy fasza gyűrűm és mehetek solo überezni. meglátjuk mi lesz belőle, most legalább van miért szinteznem

-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789
üzenetére
amut sose kezdtem volna ott túl nagy a varia, de a blood ring király mert a fix 3 stathoz kell csak mana leech/+life leech, és 2-3 jó más roll, amiből a választék széles (str/dex/vita/allres/resek/mana after kill).
de ja, nekem pech után nagy mákom volt a rúnákkal, ha hazaértem mutatom milyen blood gyűrűt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(és ugye miattuk is töltöttem ennyi időt a dokumentálással és screenshot összevágással, hogy lássanak valamit vissza). gyűrüket meg minek kértem volna mikor a gamble a legegyszerűbb része az egésznek, csak arany meg -30% vendor price item swap kell hozzá. nem akartam 5-10 ringből csodát tenni, pont úgy kezdtem, hogy állítólag 30+ craft után már esélyes a dual leech, ezért kíváncsi leszek mit mutat majd nálam. ki is jött annyiból a dual, más kérdés hogy nem lett jó/ használható sajna, ezért néztem végül szét trade-en.