Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
4 éve ezeket a memóriákat használom, xmp profillal, soha nem volt gondom a D2 Resurrected telepítése előtt. Pedig jópár játékkal kapta az ívet. Itt kifejezetten arra gondoltam, hogy a játékprogramban van valami hibás memóriakezelés, vagy esetleg túlcsordulást okoz valami, stb. Azt feltételezem, olyenkor jönnek főleg az "asztalra vissza, baby" típusú hibák.
szerk: megpróbáltam visszaállítani a régi jsp accomat, a név stimmel, de a jelszóvisszaállító email nem érkezett meg 3 órán belül, csak valamikor éjfél után. Kíváncsi leszek, milyen állapotban van ez az account így 10 év után, illetve volt-e rajta bármi használható. Ha ma hazaérek, rá is nézek azonnal. Bár nem, mintha sok eladható cuccom lenne, mert gondolom a 30 pgem a kutyának sem kell, még talán ingyen sem.
#10217Peppo Én úgy tudom, valami lvl87 fölött érdemes gamblézni, akkor ad(HAT) jó cuccokat. Valami videóban volt, vagy olvastam-e, már nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest