Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:00:10

LOGOUT.hu

Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11026) vaakuum válasza Elims (#11019) üzenetére


vaakuum
addikt

Online esetében az utóbbi időben voltak gondok a szerverekkel, folyamatosan vesztek el cuccok, mert a játék közben lehaltak a mentésekért felelős adatbázist futtató szerverek, és nem tudták elmenteni a fejlődést. Szóval benne van, de üzemszerűen a "SHARED" lapok a stashban azok olyanok, amit bármelyik saját kreált karaktereddel tudsz használni, mindegyik látja a tartalmát. Csak az első lap a "karakterhez kötött"...
A "passive and magic" is kicsit megtévesztő, mert igazából a linkelt képen csak a középső és jobb oldali az igazi passzív, a bal oszlop az mind "használós" skill, neked kell aktiválni, amikor szükségét érzed.

nem tudom, PC-n játszol-e, de ott úgy van, hogy van egy elsődleges ée egy másodlagos skill, amit használni tudsz. (egér bal és jobb gomb). Minden beállítás csak annyit csinál, hogy a kiválasztott skillt rakja erre a két használati lehetőségre, tehát ha neked be van bindelve a skill mittomén jobb oldalon az U betűre, akkor hiába nyomogatod az U betűt, az csak berakja neked a skillt jobb egér gombra, és egérrel lehet használni. Konzolon foglamam sincs, 15 éve egyszer játszottam konzolon vagy fél órát, még az AC2-vel.

A játék alaptétele, hogy semmilyen karakter nem lehet jó "mindenre is", ezért van minden karakternek csak 2 vagy 3 olyan sebzésfajtája, amit használni tud. Aztán ebből kell kihozni, amit lehet. Hellen emiatt már elég nehéz az egyedüli játék, mert vannak olyan területek, ahol az egyágas karakterek megakadnak. Van, hogy a kétágas karakterek is.
Javaslom a [link] olvasgatását, kicsit a játékról is gyűjtesz közben információkat. (Ennél jóval bonyolultabb az egész , mert szinergiák is lehetnek a skillek között, de ott már pl. jellemzően a +skill cuccok nem számítanak, csak amit direktben rápakolsz a skillre fejlesztésnél. És itt is van kivétel, a passzív, mert annak meg ugye mindig kell működnie)

[ Szerkesztve ]

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.