- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pekkk
aktív tag
Ezzel én is ugyanígy vagyok. Én sem "kaptam" még semmi értelmes cuccot, de próbálkozom. Egyetlen gond van ezzel, hogy egyre inkább nehezemre esik leülni és játszani, de mindig mondom magamban, majd most! Nem loot esőt akarok, de lepjen már meg néha a játék valami jó cuccal. A kezdetektől játszom, de még set itemet sose láttam, a legendet meg egy kezemen meg tudom számolni. 250+ óra.
-
F-ECT$
titán
Esetleg arról nincs valami pletyka, hogy visszatennék a játékba a socket beütés lehetőségét.
Ez jó lenne, néha tényleg csak 1 socket hiányzik ahhoz, hogy jó legyen a cucc. D2-ben volt a Horadic Cube, azt is meg lehetne csinálni újra, esetleg újfajta működéssel. Pl berkasz 3 ugyanolyan cuccot (pl 3 db lvl63-as kesztyűt), amit vendornak lehetne csak eladni, és kidobna helyette 1 db-ot új rollokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!