Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
Joezyka
üzenetére
Én úgy gondolom, de lehet nincs igazam, hogy a sok számolás amit a szervernek kell végeznie, ami megfekteti kicsit a játékot néha és attól akadozik. Volt egy időszak még elég régen, mikor havert ki DCzte elég sűrűn csak az, hogy cleave-nek a robbanós rúnáját használta barbárral nagy tömegben. Jött a sok robbanás és kapta a DCt. Váltott rúnát utána és rögtön elmúltak a DCk.
-
Edge
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
abszolút megértem, mert az is fasza amikor a ranged lövedéket nem látom a saját hydráimtól, de hogy tegnap egy komplett denevért nem láttam az már kemény, simán átrepült a hydráim között kikerülte a 4 meteoromat és lazán arculcsapot és 1 hitelt 55-ön... mondom mifasz volt ez, na akkor vettem észre amikor kiírta alul hogy ...was slained by bat.Am. sztem az nem véletlen, hogy nem fér be az F+R(nem véletlen nincs zuni vállas), hisz egy generátor skillel vagyis free cast skillel F+R nélkül aláz így is a köpi ed, képzeld F+R-el mi lenne, na az már túlzás lenne szvsz

bahama: nem torment, hanem torrent szerveren voltatok

-
Joezyka
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
miért laggoltat egy wizz? de most komolyan? sok az effektje? a pörgős barbi mit csinál? annyi a forgószél a képernyőn, hogy magamat se látom, meg amiket az elitek alámraknak, nem hogy még bármi mást...
amúgy meg tegnap pl 3 crus 1 wd-vel mentünk és úgy is akadt mint a disznó... nem kell hozzá wizz, szvsz szerintem rosszul gondolod a dolgokat.
-
Gorneck
legenda
Nem ignorálom...csak nem érdekel, mivel nincs...ezért nem nyilatkozom róla...tudod abba nem vauzok bele amihez nem értek...
Persze titkon azé jobb szeretem a wiz nélküli partykat...
Látni is mi a piccsa történik a placcon... 
Mivel 63as riftet is csinált már köpiWD+LGT DH így aszondom, hogy az oka igen egyszerű...belagol a party és azért nem viszik...nem kis felháborodás van emiatt és a nonstop lagok miatt a blizz fórumon..
Mivel van DHm, annyira tán nem is rossz így aszondanám, hogy bőven hozza a szintet a setgyűrű nélkül is...azt ugye ne felejtsük el WD nem nyert plusz DMG, amit kb minden kaszt élvez...illetve messze nem olyan törékény, mint egy wiz vagy dh...(#77394) Edge: Sztem Te még nem láttál ollat mikor két köpiWD 3-4-5 perc állóképet csinál...

-
Edge
veterán
válasz
solyomb
üzenetére
kezdhetne ezzel vmit a blizz, tegnap 2 wiz 2 crus felállásba is volt hogy akadt rendesen... mondjuk 56 meglett így is.
(2 playeres rekordunkat meg tolhatnánk feljebb, van egy finomított buildem oda, sztem 55 tutira, de 56-57 is meglenne, lassan kiesünk a top1000-ből, jelenleg 942-re csúsztunk le
) -
-
-
Dreamie
őstag
-
DioRobber
tag
válasz
Joezyka
üzenetére
sztem cruznál simán lelehet, mert akkorát üt a shild bash, hogy nem azon a néhány rubin múlna a rift.... sztem furmány a tuti mert a fire dmg nem fog annyit adni mint az 50%elite-tehát sztem ami erőssége a cruznak azt kéne tovább vinni, és az az elite nyírbálás, bossleszedés....
-
solyomb
tag
-
-
Edge
veterán
Ja ahhoz igazából nincs sok köze(noha jó a crusád), már PTR-en is tetszett csak most hogy wizemnek kb kiesett minden ami kell mehet a shard költés crus cuccra.
De semmi komoly majd elbohóckodom vele.Diorobber:
van fire és phys mara is tarsolyban, akkor majd vmelyik lesz. De értem, a tömeg oszlatás a nyomora a buildnek, hm akkor lehet nem fog tetszeni mert én főleg az AOE damolást szeretem.Cadal:
Igaz hogy kaszt specifikus, de ez minden wiznek jól jöhet, főleg most:
Mammoth hydra APS calculator -
Cadal
őstag
Hi!
Kicsit átdolgoznám a téma tudnivalók részt a topikban. Pár már nem aktuális dolgot kivennék és bekerülhetne pár napi használatos link (pl a Weapon Damage Calculator vagy akár a PH!-s klánokról, community ről,..).
Ha van esetleg ötletetek mit lehetne még oda betenni írjátok meg és összeállítom. Köszi.Cadi.
-
Reinhardt
őstag
Mind nagyon benak voltunk, foleg a trial alatt latszott

Atkuldened privatba, hogy milyen skillekkel hoztad ele az 50-et? Tegnap osszedobtam egy phisical-osat miutan kileptetek, de total szenvedes volt vele...
(hogy a bnet oldal miert mutatja a roland set-et es teszi ki a support adatait hozza, azt nem ertem) -
DioRobber
tag
hát ha van jó marád ja az elkéne, én is hordanám, csak nekem lightingosba adta :S de szerintem xeraphien is jó neki-ez a kettő ami gyílkos tud lenni, de inkább a sima mobok ölik meg, mert sokan vannak és mindenféle szögből támadják, és a cruz egyesével tudja ütlegelni, szal az a szar:S
-
DioRobber
tag
Fire cruzt soloba szerintem furnaceval magas gr-t, de annyira kényes a cruz basszus, gyűlölök vele szólózni, mert eliteket másodpercek alatt kinyírja de egy lepkefing megtudja ölni, és területre teljesen eredménytelen ez a cruz, így bossig kicsit szenvedős. Blood brother lehet opció igen.
Partyban én egyértelműen átállnék physicalra (pound rúna nagyot üt-nagyobbak a milliárdok, mint a crumbleel), főleg úgy, ha van support, mert ott elitekre áldás egy cruz a partyban-és ott sztem furnace kell, mert ott nem hozod a unity soj párost, szal buksz elite dmg-t-focus, restraint páros a nyerő. 53-as gr-t mentem vele 4-es partyba. Cruz
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gorneck
üzenetére
Majd délután hogy nehogy már összefussunk, lusta banda

Sárpac: Csak mert jó arc vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg ha befér a fogaim közé akkor jöhet

-
Thrawn
félisten
Ez a Roland krúz elég brutál cucc, pedig nem valami fényes cuccokat bírtam csak ráaggatni

-
Sárpac
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Te kukival piszkálod a kaját a fogaid közül??

-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére

Végre klántárs megszánt egy Kukrival...el se hiszem...
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Szancsó
üzenetére
Hát, nem vagyok mai csirke, de mindig meg tud lepni, hogy ez a Blizz mekkora egy troll

Mondom ma hagyom a barbit, majd egyszer kiesik, aminek ki kell (hiszek a randomban, mondjuk abban nem, hogy lehet implementálni...). Wiz -nek kb. második riftben kiesett ez:
Nézegettem hogy lehetne ebből monknak dex -eset csinálni, de leginkább sehogy (alapdam + main statot is cserélni kellett volna), úgyhogy akkor vissza a barbira, ellőttem rá az egy szem lyukasztót és hajrá. Keep depths -ben tetszett, mondom futok egy riftet. Ment is, bár az én agyamnak gyors volt a tempó, de esett két zöld. Na mi? Hát persze, hogy a Wrath of the Wastes 2 hiányzó darabja, a vállas és a sisak. 2 rifttel később pedig kiesett még egy kesztyű is belőle. Jellemző, no... -
noblem1983
senior tag
Parancsolj Weapon DMG Calculator
-
shotika
őstag
Hát én nem tudom megszokni a DH-t
A Mara 6-os automata tüzeléses sentry-s build óta már a 2. patch jött ki, és geci szar vagyok vele
Jó, a Mara még mindig erős, de azt meg már unom. -
Thrawn
félisten
-
Daert
őstag
Hali.
Valaki tudna segíteni?
Jó ideje nem játszottam a játékkal,de most megint kedvet kaptam hozzá és telepítéskor kéri a Battle.net bejelnetkezést.Viszont vagy nem vagy rosszul írtam fel így nem tudok belépni.Készíthetek új fiókot?
Hogy tudnék megint játszani? -
Tom5
addikt
Belinkelné valaki azt a kalkulátort ha mókolok vmit fegyón akkor hogyan változik a Dps?

-
T. M.
aktív tag
Attól függ hova viszed. Szerintem: Partyba, főleg ha van support kari is Furnace, vagy Maximus (utóbbit nem próbáltam még). Ha solozol, főleg magas gr-en ott már problémás lehet az életben maradás. Én 50-re anci furmányt vittem. 47-en próbálgattam egy ótvar Blood Brother-t (bocs Barto
), meglepően jól tolta a damot azzal is. Szvsz solora szerintem a legjobb egy 4200-4300+-os Blood Brother. A block-ra jövő bonusokkal szerintem veri a furmányt és nagyon stabillá válik vele a kari. Bastions of will gyűrűpárosra írom az elképzelést. Diablofans-on láttam Unity-SoJ kombós variációkat is, oda biztos, hogy egy durva Maximus, vagy furnace lehet a tuti, de a Blood Brother block-ra járó 30% more/less damja nagyon a BiS kategória felé viszi ezt az itemet, főleg solo játékban, mert blokkolni kell vele, hogy működjön. -
Gyick
őstag
fire crusnak melyik jobb szerintetek egy anci maximus vagy egy 3300-as förni?
-
DjDanee87
addikt
válasz
killer095
üzenetére
Hard vagy ha elég jó cuccaid vannak akkor esetleg Master (Expert nem: a nehézséghez képest nem ad annyival több XPt, hogy megérje). De mindig az adott cuccodnak megfelelő szint az ajánlott. Bountykat meg úgy kapsz újakat ha kilépsz menübe, majd vissza.
Jó cuccokon gondolkozni meg ráérsz majd 70en. Főleg a különböző class setek adják jelenleg a legnagyobb erősítést egy karakternek, de azok meg majd csak 70en esnek torment 1 és afölötti nehézségeken.
-
sith7
félisten
DS monk - nak in-geom mellé van valami tuti egykezes fegyver ?
-
oxox
addikt
válasz
killer095
üzenetére
kisebb szint alatt mit ertesz?
LVL 70 alatt van, mert gyorsabban fejlodsz mint kampanyban
LVL70-en normal, master, T1...2... meg a rift kulcsok miatt eri meg, meg persze ha minden bountyt teljesitesz egy ACT-ban akkor kapsz egy ladat amibol kaphatsz specifikus legendet (pl. rorg gyurut, ami must item). T6-on fixen kapsz legendet (ami lehet az emlitett gyuru is...mondjuk tobbsegeben gagyit ad, de crafthoz mindig jo a material) -
Mirman
őstag
Ha már szó volt róla estenként én is szívesen mennék nagy GR-re ( 54+) 4 fős csapatba. Főként supportolok , van wd és Cruz is mindkettő elég tisztességes.

-
kökény
aktív tag
Volt 4 db GR1 kulcsom (igen, 1-es, ne kérdezzétek honnan), szórakozásból végignyomtam mindet, lehet csak nekem új, de mindegyik GR végén dobott legót, volt, mikor többet is, egyik sem volt upgrade, de nem is voltak annyira gázak sem... csak úgy érdekességképpen megosztottam... ezek szerint fix lego drop van kötve minden GR-hez??
-
killer095
őstag
Van értelme kisebb szinten nekiállni a bountiknak stb?
És hogyha egyszer megcsináltam őket onnantulujra már nem lehet? vagy mindig ujragenerálodik? -
Gabee
csendes tag
wiz mestereket kérdezném, ha nincs ss-em tal vazsihoz (még nem is láttam sezlonyban), akkor gr-re inkább deva(burning axe of sankis)+fire tal amu, vagy int-chc-chd és minnél nagyobb alap dps-ű kard/bot? Nem, fájercéhácécéhádés amut se láttam még

Köszi
-
Edge
veterán
Nem, ugyanis egy jelenleg létező bug vagy feature(
) miatt a hydra nem proccolja az area damot, bnet fórumon olvastam erről nem rég egy elemzést. (Ettől még a meteor igen.) Area damot egyébként át fogják dolgozni volt róla kék és teljesen máshogy fog működni na akkor majd javítva lesz gondolom és a hydrara is lesz hatása. -
Ragnar_
addikt
Ehh ha benézek a topickba mindig leporolom az accomat, és tolok néhány kört
-
granini
őstag
Yolo arcok, kerdesem one!
Allitolag ramaladni gift-el lehet egymasnak socketelni. Ha egy partiban vagyunk es neked esik egy jo fegyo de nincs kockad, nekem meg van tarcsiban, akkor ideadod a kardot, es megsocketelem, es ettol meg nem lesz account bound es visszaadom neked - allitolag ez igy mukodik mert hogy ez nem enchantolas tehat nem lesz accbound a cucc. Meg tudna ezt vki erositeni nekem anelkul hogy el kelljen vesztegetnem 1 kockat ennek a kiprobalasara es elvegyek valakitol egy jol megerdemelt amugyisbezuzando fegyvert..? ..
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazából azt se bánnám, ha wiz egyáltalán nem lenne a partyba...

-
IvI88
tag
Sziasztok!
Egy kis gyorstalpalót kérnék rift témában. Egy barbárral csinálgatom azokat a küldetéseket amik Rift Keystone Fragment-et adnak. Ezzel megnyílik egy portál ahol ha leölök x számú mobot akkor jön egy mega mob
és ennyi. Én úgy látom, hogy itt nincsenek szintek meg nem is időre megy, viszont itt olvasgatva sokan olyanra mennek. Azt, hogy tudom elérni? -
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Má csak meteor dmg kéne bele...

-
Sirandrish
legenda
Nah..végre valami dropping

-
Gorneck
legenda
válasz
solyomb
üzenetére
Nem hiszem észre lehet venni a különbséget...ahhoz egy DPS számláló kéne...normális ingame.
És jelenleg a Zuni pl bugos (aszhem még nem javították)...másik WD jelenléte pl zavart kelt az erőben...

A tegnapi run nice volt...klántársnak sikerült pont előtte kicsapnom egy kevésbé satnya DoD bökőt...nem "ősi", de jobb, mint ami volt (aszhem tán az is tőlem volt). De kb füligért a szája...
Nem haltunk a DPS rendbe volt...nem győzte hangsúlyozni TS-en. 
Ha nem lenne ez a brutál lag tőle...akkor tegnap sztem az 54 is meglett volna...xar map/mob/boss ellenére is haladós volt az egész...
-
solyomb
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Köszi! Nagyjából erre jutottam én is, bár nem vagyok maradéktalanul meggyőződve róla, hogy jobb az új, mert baromi lutri, hogy mi az elit/trash arány

Jöhet a kesztyű/gatya/fegyver hajkurászás... 15k shard felett vagyok már és nem tudtam kiszedni még egy trifactos zuni kesztyűt, se anci kivitelt
-
oxox
addikt
Nemsezlony HC-ra keresek tarsat, tarsakat....gyakorlatilag barmilyen karakterrel tudok jonni (meg talan T6-on is kompatibilis mind...jopar siman viszi). Nem nagyon esik az ami kene....persze ha esik egy set sisak, akkor a setbol az esik ki meg utana 3x
-
Edge
veterán
szerk: fentebb már írták.
Andrish: igen jól érted.

joezyka: thx

prokxy: oks miért ne, naponta szoktam így menni partyban de nem mindig sikerül összehozni. De kulcsot kell gyűjtenem megint, kéne pár 52+. Amúgy 41-re 51-et 42-re 52-őt 43-ra 53-at ad és így tovább ha gyorsan lezúzza az ember.
-
solyomb
tag
válasz
prokxy
üzenetére
Este meccsem van későn érek csak haza, így ezt most skippelnem kell
Pedig a múltkori 3 perces runok jók voltak
Nektek GL hozzáMatek kérdés én nem nagyon tudtam dönteni:
Zuni off handből mi éri meg jobban az új amin 25% fetish dmg van, vagy a régi amin 15% Poison dart?
DMGben közel azonos a két offhand - mind2 anci.
Jelenleg az újat használom, mert van rajta vit is, illetve sikerült pörgetni rá 8% elite dps-t, de így sem érzem sokkal erősebbnek a korábbihoz képest:/ -
prokxy
veterán
Hali!
2 kérdésem lenne:
a) Ma este GR42-45-ös speedGR-re keresek 3 embert 20:10-től éjfélig. Feltétel, soloban min. GR49-50 teljesítése. Pörgős Barbival jönnék!
Elképzelés: 5-10db trial min. 41-42-es kulcsért (ott ad először 250 BS-t), majd lenyomjuk mindet végén kulcs upgrade-del.
Utána pedig mehet az upgradelt kulcsok felhasználása, remélhetőleg GR50+. Weasel, Sanci, Edge? Jöttök?
GR55-ös kör feltöltése folyamatban...
b) itt a Barb-om, mire toljam el szerintetek a BS-ot? SonOfArreat
Anci Chest armor-t nem akar adni, pedig már vagy30e van benne, kicsit lehangol, h nem adja be. :S Menjek gatyóra vagy legyen még kitartás Chest tekintetében hátha?

szerk: hátha megszán ma a szerencse és kidob a Boss egy jó rollos ősi boulder Breaker-t !

-
dobolan
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mindig azt számolja, amiből a legtöbb van a karidon. Ha csak bracer, akkor azt pörgesd át jah.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
abszolút megértem, mert az is fasza amikor a ranged lövedéket nem látom a saját hydráimtól, de hogy tegnap egy komplett denevért nem láttam az már kemény, simán átrepült a hydráim között kikerülte a 4 meteoromat és lazán arculcsapot és 1 hitelt 55-ön... mondom mifasz volt ez, na akkor vettem észre amikor kiírta alul hogy ...was slained by bat.
Látni is mi a piccsa történik a placcon...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azé' most rendesen hülyének lettem nézve

Pedig a múltkori 3 perces runok jók voltak