- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Wolverine #18395 üzenetére
Nem mennek a szerverek? Ez hogy lehet. Én még most is tolom. Ma kezdtem el a gamet, egész nap volt 1 db DC és annyi. Se lagg se semmi más.
Aki meg vacillál a vételen mert lecsúszott, nem jutott neki, azt ajánlom ne tegye.
Ha 10 évet tudtunk várni, mindegy hogy 18k 15k...vagy akárhány. Én is lecsúsztam, nem is lehetett kapni, de aztán úgy voltam vele hogy a t.öm fog kínlódni meg rendelgetni, várakozni....így legalább közvetlen a blizz zsebébe ment a pénz amiért megdolgoztak. Meg miről maradok így le? Dobozról, Dvd-ről, kis füzetről? Ugyan már....
-
FefeeX
veterán
válasz
Wolverine #18395 üzenetére
"A Blizzard órák óta dolgozik rajta, hogy ez megoldódjon, pedig ugye vasárnap van..."
Nem vitatkozhatnékom van, DE mivel miattuk lett egy offline játék full online kapcsolatot igénylő, amiért nem kis pénzeket csengetnek le, dolgozzanak is, ha kell Karácsonykor éjfélkor, újévkor, vagy bármikor, amikor leáll a cuccuk - ugyanis bármi miatt áll le a szerverük, miattuk nem tud játszani az a pármillió ember, aki gazdaggá teszi/tette őket.
K_mester: nincs igazad, az EUR árfolyam 2 hét alatt megint 20 forintot emelkedett, ezt a boltnak kalkulálni kell az új rendelésben, emellett a bolt fizeti az áfát. Az üzér amellett, hogy másokat károsít meg közvetetten, mert elrendeli más elől, hogy aztán eladja annak akinek emiatt nem jut, adót sem fizet, így maximum a szürke, ha nem a feketegazdaság része, és az ilyen hozzáállású emberek miatt vagyunk ott ahol.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Túra és kirándulás topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest