Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Szia! Azért nem Accu Check mellett döntöttem (pedig imádtam anno a vércukorszintmérőjét, amikor még el tudtam számolni a tesztcsíkot egészségpénztárra), mert sajnos nekik nincs vércukorszintmérő-kombójuk. Azt, amit ugye adnak a beállítási időszakra, az egy "idegen" gyártó és csak kölcsön kapod.
Néztem még a Dexcom termékeit, Ausztriában van képviselőjük, de bár a készülék jó áron van, de a "tesztcsík" rohadt drága és persze ugrott a TB-támogatás is.
Szóval ezért Medtronic, mert 200e a pumpa és "ingyen" megkapom a vércukorszintmérőt hozzá, csak a "tesztcsíkot/folyadékot" kell megvennem.
Vagy rosszul gondolom?
Mérőt azért 2 fő okból akarok mindenképpen. Az egyik, hogy iszonyat elfoglalt vagyok és pl. most az előbb is, elfelejtettem szúrni. Sima reggeli, csak egyszerűen a kocsiba nem jutott az eszembe, most rámértem és 12,6. A másik a futás miatt. Amikor elkezdek, fellököm 10-re (itt ugye mérek), 8 km környékén már lent vagyok valahol, mert érzem és tolom be a cukrot. 12 km-nél kell a következő adag cukor. Az idén fel szeretnék menni 20 km-re per futás. Ezt egy kicsit kiküszöbölném azzal, hogy ránézek, felviszem "csak" 8-9-re, elindulok és 4 körül már megfogom mert tolom be a cukrot. Kevesebbet, több adagban.
Tuti lesz majd egy csomó kérdésem. Kíváncsian várom az értékesítő srác oktatását és persze a doki hozzá állásást is. A mostani dokim tök jó fej, de kb. a cégről szoktunk beszélgetni és minimálisan a cukorbetegségről. Full el van havazva és kb. semmire nincs ideje. 3 órát várok, hogy bejussak és 5 percet vagyok bent. Szerencsére csak 1x kell hozzá mennem egy évben. MÁV Kórház - Belgyógyászat főorvosa
A kérdések utána mindenképpen jönnek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest