Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Hoppá, most jól megijesztettél. Engem nagyon érdekel, amit kaptál!
Gyorsan én is utánanéztem és bár idegen nyelven több anyagot találtam nekem az jött le, hogy azért hippo és hippo között óriási a különbség. Én a 3 körüli cukrot már simán megérzem, néha direkt rá is mérek - tehát én még soha nem mértem 0 vagy 1-essel kezdődőt. Ahogy olvastam a német oldalon a szellemi zavartság ilyen-olyan komolyabb jelenség azért ebben a tartományban van normális esetben. Remélem ez a májizé is.
Pont éjjel esett le megint 2.4-re, de most mondjuk aludtam, ezért ment le ennyire és ugye így itt ébredtem. Mondom normális esetben 3-4 között már megfogom. Jópofa, hogy a Feleségem látja meg hamarabb rajtam (a szemem alatt), (pl. tegnap du.) és már volt, hogy tárgyalás közben (családi cégünk van) megkérdezte, hogy:
Ő: Nem kérsz inni?
Én: miért, szomjas vagyok?
Ő: igen
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest