Hirdetés

Aktív témák

• dragonfx

veterán

elegem van az egész világból...
    pénteken az uj csajból...
    tegnap az exből..
    meg akik csak beszélnek így meg úgy közbe xarnak bármit is segíteni...

Fax ki van mindenkivel....

tényleg szemétnek kell lennem, ezt tegnap el is kezdtem, és kibaxottul nem érdekel.
    amugy meg mosmá hála égnek jövök ki megfázásból de betegnek érzem magam gyengének, 2 melora megyek a héten kéne gumicserélős hely, hétvégén buli lexarom, valahova mennem kell, sok nekem eza világ míg így is pláne ezek után kell1 kis laztulás....pénteken meg holnap lehet megint talizok 1 csajjal aza gond semmi értelme érzem....mert nem tud megfogni senki....
    nem baj dokk, coro, sensation, studio, meg a handsup session...ez az élet...
    meg amit hallgatok a balatoni nyár... :DDD ...na most ettől jobb kedvem lett hirtelen 1 pillanatra :( ....
    kéne 6 henger melo meg értelmes nő.és tökéletes lenne az életem.
    De megfogadom még1x nem engedem el ha lesz ilyen.
    de mivel nincs ilyen így nem lesz :C
    mindig én tekerjék és nem adják vissza ezt semmiben... a nagyfaxt.2színű szemét leszek.

amugy hétvége jó volt.

most érzem nem sokadjára azt életembe xar kedvem van alulmotivált vagyok és semmihez nincs kedvem, nincs tervem célom.....de xar érzés nem akarom ezt :( :(

mér mindneki szemét hazug, már nem is számolom hányszor akartak lezuzni utakon vagy elütni...értelmetlen ilyen ez a világ.

Aktív témák