Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Untappd lista
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Az isminek csak addig volt nagy as zája amíg cselekedni nem kellett..

csajommal együtt vagyok, de.....tovább nem folytatom.aki olvassa tudja mi van.
műszaki megvan fékbetét jah..de lámpái cinkesek voltak mind1 megoldva..szép kék matrinya
....brembo betét kivi vok mit tud.vazz lekorlátoztk a netem....egy isminek lehet át tudom adni nekem meg jöna digi kábel..persze ha kijöttek volna amikorra megbeszéltük a beszerelést

Sens záró fain volt, voltka események egy havercsajszninak eltört a keze...de keményyyyyy....méghozzá barátnője miatt.szóval emlékzetes volt...én annyira nem vágtam oda mint ők valszeg azért történt.
....a zenék nagyon fainok.pecázni még mindig nem voltam...faxom már letépem a tapétát úgy hiányzik közbe meg itt amájus pontyszezon...faxom.jövő héten akármi van lépek el tóhoz.
átigazoltm a másik terembe egy haver befolyása miatt nincs gond az uj hellyel összeségében talán még jobb is.koksz lassan elfogy nem jó hír.együtt megyünk edzésre így jobb.
pénz nuku mert melo nuku, kéne a 2 pusztulat disznó tényleg mindig eszembe vannak.
stradnidő van de kiba drága valami megoldást kiötlök.keveset tok menni kocsival pedig lenne kedvem.
billiárdba lassan bajnok vagyok senki nem tud megverni...hát aki jár folyamatosan.hehe.pokerba is 1-1 nyertem vesztettem...nehezen ismerik el tudok csak más a taktikám.dög meleg punnyadás......csácsumicsá.......

Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

....brembo betét kivi vok mit tud.
....a zenék nagyon fainok.