Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Az isminek csak addig volt nagy as zája amíg cselekedni nem kellett..

csajommal együtt vagyok, de.....tovább nem folytatom.aki olvassa tudja mi van.
műszaki megvan fékbetét jah..de lámpái cinkesek voltak mind1 megoldva..szép kék matrinya
....brembo betét kivi vok mit tud.vazz lekorlátoztk a netem....egy isminek lehet át tudom adni nekem meg jöna digi kábel..persze ha kijöttek volna amikorra megbeszéltük a beszerelést

Sens záró fain volt, voltka események egy havercsajszninak eltört a keze...de keményyyyyy....méghozzá barátnője miatt.szóval emlékzetes volt...én annyira nem vágtam oda mint ők valszeg azért történt.
....a zenék nagyon fainok.pecázni még mindig nem voltam...faxom már letépem a tapétát úgy hiányzik közbe meg itt amájus pontyszezon...faxom.jövő héten akármi van lépek el tóhoz.
átigazoltm a másik terembe egy haver befolyása miatt nincs gond az uj hellyel összeségében talán még jobb is.koksz lassan elfogy nem jó hír.együtt megyünk edzésre így jobb.
pénz nuku mert melo nuku, kéne a 2 pusztulat disznó tényleg mindig eszembe vannak.
stradnidő van de kiba drága valami megoldást kiötlök.keveset tok menni kocsival pedig lenne kedvem.
billiárdba lassan bajnok vagyok senki nem tud megverni...hát aki jár folyamatosan.hehe.pokerba is 1-1 nyertem vesztettem...nehezen ismerik el tudok csak más a taktikám.dög meleg punnyadás......csácsumicsá.......

Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

....brembo betét kivi vok mit tud.
....a zenék nagyon fainok.