Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibiajax

nagyúr

válasz M3kk #478 üzenetére

Sajnos, abban már nincs mit keresni, mivel gyak. minden ki lett próbálva. Másik ram, másik proci, talán még egy másik tápot megnéztem volt, de azt már csak azért, mert már nem tudok másra gondolni. Ezzel a 6300-mal, ami most benn van, 460-ig képes elmenni, az xp feláll, még superpi is végigmegy, de tök mindegy, mert ha játszom, de amugy is, egyszercsak lefagy, és ujraindul. Mindezt teljesen véletlenszerüen. Ezt frankón 380-ig csinálja, 360-nál eddig jó. Tehát egyszerüen totálisan érződik, h a lapom egy f@s, mert a quad-dal ilyen jelenségem soha nem volt, a 4300-at gyönyörüen vitte 380-ig, atomstabilan, órákig tarto gaméval, ez azon meg sem szolalt, most meg 370-380-at sikerült, ugy ahogy tartanom, a 6300-mal, feljebb menve viszont már véletlenszerü fagyások. Engem igazából már nem nagyon tud ez a lap meggyőzni, még akkor sem, ha Overék találnak valami jobb eredményt az ő konfigjukkal.
    Jah, még valami. A memoim sem mennek, csak 5-5-5-15-tel 1000-en, de még ott is volt fagyi, lejjebb véve az fsb-t és igy a memokat is, a 4-4-4-et csak 800-ig tudja, 2.5V/1.7V mellet.
    De mondom, engem ez az egész már nem... Várom vissza a régi quadot.

Új hozzászólás Aktív témák