Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Bízom benne, hogy nem szaladnak ki az időből.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Már kezdtem azt hinni, hogy eltűnik ez a lap is a süllyesztőben. Kár lenne érte. Ha sikerül olcsón hozzájutnod egyhez, majd szólj ám.

-
válasz
Overlocker
üzenetére
Másik forrásból származó info szerint tényleg 140$ körül lesz az ára

Remélem lesz lehetőségem ilyet tesztelni, illetve megvenni
-
review by windwithme
[link]
Remélem tényleg közelíteni fog az ár a 140$-hoz
-
Vigneau
félisten
válasz
Quentin Ruby
üzenetére
Lehet, elfogytak a gyárban a színes UV-s slotok.

-
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Érdekes...én arra számítok (számítottam), hogy egy-másfél hónap, s elérhető lesz a lap. Meglátjuk.

izb: 975-ös chipsettel szerelt deszkája már van a DFI-nek, nem is vészes az ára. Új lapot nem hiszem hogy készítenek ilyen chipkészlettel. (Mikor új MoBo fejlesztésére kerül a sor, az látszik, hogy senki sem ''erőlteti'' már, az i975-öt.)
Reméljük, azért nálunk is elérhető lesz (bár akinek nagyon kell, úgyis beszerzi külföldről
)...viszont ha sokat csúsznak vele nem biztos, hogy lesz értelme ilyen lapot venni...
[Szerkesztve] -
-
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Hmmm...most olvasom, hogy az a proci a P5B-Deluxe-ban is ment 480-at...
Ez némeleyest árnyalja a helyzetet - kíváncsi leszek végül mit fog bírni ez a lap!
Konflikt: A nyári megjelenést nem tudom, hol rebesgették, tisztára úgy emlékeztem, hogy itt...de akkor valamelyik külföldi fórumon...
Achill3uS is nyarat írt a #83-ban.
-
törölt tag
válasz
Quentin Ruby
üzenetére
Talán azért, mert a LanParty vonalon valahogy nem akarják az Intel chipsetjeit erőltetni, így maradt az Infinity...
-
törölt tag
válasz
Quentin Ruby
üzenetére
Számomra ez az Infinity kakukktojásnak tűnik az eddigi Infinity-k között.
Teljesítmény szempontjából inkább egy LanParty-val, ''designt'' illetően viszont valami rendhagyóval van dolgunk - mármint DFI-s viszonylatban.
Hamarosan talán az áráról is lesz konkrét infó: a korábban elhangzott nyári megjelenés viszont valószínűten...egyrészt már ''túl sok'' konkrét infó van a lapról, másrészt az n+1, addigra már bőven befutott i965-ös lap mellett, a Bearlake árnyékában ki lehet találni mekkora sikerre számíthatna - főleg annyiért, amennyit el fognak kérni érte.
Achill3uS: Biztosra lehet venni, hogy ilyen későn jön? Ez elég meredek húzás lenne a DFI részéről...
[Szerkesztve] -
-
tts
addikt
válasz
Quentin Ruby
üzenetére
sajnos előfordul - már pár hónapja lett volna 965 microATX lap - szintén az ár miatt nem forgalmazzák Európában

-
tts
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
légy erős, sajna ez egyáltalán nem biztos:
''Hi Janos,
I am still not sure if we will import the Infinity 965P as the price is not very competitive in the market. Instead we have dropped the price on the Infinity 975X to be more competitive in the market.
If we can get the price more competitive then I will import the board. But right now the price is too high.
Best Regards,
Zach Schreiber''
az gondolom jelzésértékű, hogy az említett árat le sem írta, kímélendő a gyengébb egészségű olvalókat
-
Jönnek az adatok..Kentsfield 490FSB-vel: [link]
[Szerkesztve] -
válasz
Quentin Ruby
üzenetére
Gondolom nem teszik a 975-ös infinity árába,akkor pedig mindenképp 45k alatt...
-
Konflikt
addikt
válasz
Quentin Ruby
üzenetére
és nem igazán érezhető legalábbis nekem a késlekedése...
szinte az összes c2d p965 c1-es lap legkésőbb ősz elején megjelent. szval sokat késett.
Amugy a többi felsőkategóriás 965ös laphoz képest nemlesz vészes az ára.
[Szerkesztve] -
Hack3er
őstag
válasz
Quentin Ruby
üzenetére
A jó ember holtig tanúl

-
Soak
veterán
válasz
Quentin Ruby
üzenetére
2mb L2

-
Quentin Ruby
senior tag
ez a lap mikor kijön,akkor is szakítani fog....lehet nem az árával hanem a tudásával,de így elsőre nagyon megéri...és nem igazán érezhető legalábbis nekem a késlekedése...
Viszont valaki elmagyarázhatná nekem, hogy 3700mhz en egy 6300-as iylen fsb-vel miért csinál kevesebb super pi eredményt mint egy 6600-os 3700mhz en(vagy a körül ami a tesztben van) -
Konflikt
addikt
Hm...
Szépjómegminden. Csak az a baj h ezzel is min. fél évet csúsztak. Ha mondjuk 2006 jul-aug-ban jelenik meg, akkor ok.
Mondjuk azonos órajelen a sp1m 0,4 sec a dfi javára az asussal szemben, az figyelemre méltó. de ez meg a memóriavezérlőre vezethető vissza(v strap miatt), gondolom a C2es rev dobott rajta ennyit. (C1-es asus jóval kevesebbet olvas)
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Hm... Én inkább épp az ellenkezőjén lepődtem volna meg - ismerve Téged.

-
-
Vigneau
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Asztali - ház nélküli - állapotban nagyon hasznos dolog tud lenni. Bár régen jó volt nekem a lapos fejű csavarhúzó is.
-
Vigneau
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Ez tényleg nagyon korrekt eredmény. Meg vagyok vele elégedve.
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker
üzenetére
Én mondtam, hogy TT venti simán rámegy...

Jahhh...jó procija van a sutyinak!

[Szerkesztve] -
Quentin Ruby
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
köszike mostmár ezt is tudom

-
válasz
Quentin Ruby
üzenetére
7x szorzóval azért csinálta mert ,annyi a legmagasabb szorzó 6300-nál..A magas FSB a 2MB L2 Conroe-khoz jó(mostmár conroe,nem allendale a hivatalos), pl E6300/6400 mivel kicsi a szorzójuk 7/8X, és kb jobb léghűtővel 3500Mhz elérhető, ehhez E6300 esetén 500FSB kell.. Másik, hogy megfelelő ramokat CL4 1000+Mhz-en tudsz hajtani..
Harmadik, ideális megoldás E6600-hoz, extrém tuningokhoz,ahova magas fsb kell, persze a ez szintén elmondható a két kisebb testvérnél is. -
-
Quentin Ruby
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Lenne egy lehet nem annyira építő jellegű kérdésem!

Miért jobb ha nagyobb az fsb?
Tehát értem ez alatt ,hogy azt a 3748mhz-et miért 7-es szorzóval csinálta??(7X540.5)
Ennek van valami praktikus oka??
most olvasom,ez lenne a strap előnye?
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Azt hiszem kezdem kapizsgálni!

Emiatt van a 400 és 420 MHz-es FSB közötti ''teljesítménylyuk'' is?
Azt be lehet állítani a lapoknál, melyik strapot használják, vagy az ASUS-hoz hasonlóan automatikusan váltanak, ha ''eljön az ideje''?
Arra, hogy 1066-os strap-en ment a DFI jól látom, hogy csak az Everest eredményéből lehet következtetni? -
-
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ezt az 1066-os strap-ot sosem értettem...ez mit jelent, s miért olyan örvendetes, hogy ennyin viszi az 540-es FSB-t?

-
Újabb ''morzsa'', ami bizonyítja hogy nem gyenge a lap..
DFI Infinity P965 vs Asus P965
[link]
540-es FSB, 1066-os strappal!
Lenyügöző! 
-
-
tts
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
őszintén mondom, semmi kifogásom ellene, sok barátom és kollégám szintén onnan származik (persze nem Taiwanról - a Nyírségből - nehogy valaki visszakérdezzen
)
szerintem nem esélytelen a dolog - azt kiabáld keresés közben, hogy Wang, ha erre előjön valaki ő az
a témához: írok délelőtt, hogy kb. mikorra várható (az elképzelés az ígért megjelenés kissé majd csúszó dátumáról
- mert volt már itt előrejelzett agusztus vége, amiből talán jövő hét lesz
)
[Szerkesztve] -
-
-
dbius
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
thx a kiegészítést
Coolalert ''annyira nem ismerem'', no meg a pénzen kívűl az is jó pont nála, hogy az IT világ melegágyában lakik 
-
-
-
dbius
veterán
Igen. Tonyt több ramgyártó hivatalos tesztere, ill. alaplapgyártók biosának finomhangolója is - ramkompatibilitás -
#30: Igen, ezért írtam én is, hogy az első benyomás nekem is meglehetősen szimpatikus! Majd több, - retail - teszt eldönti hogyan alakul az összkép.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Közben felszaladtam a DFI honlapjára. Hogy lehet az, hogy a 965-nek se híre, se hamva rajta? Nem értem...
Vagy csak vaksi vagyok? -
Hack3er
őstag
Biztos hogy jó kis lap lesz, de én a LanParty-s 965-ös alaplapot jobban várom. Persze hogy ha lesz ilyen egyáltalán.
-
törölt tag
-
Vigneau
félisten
-
dbius
veterán
kampós lefogatás:
több ilyen kampós lapnál is néztem, de eddig nem vetettem fel - most kéretik nem kiröhögni - de a moddolni vágyók ahogy nézem simán át tudnák fúrni a lapot a kampó lefogatásánál, mivel a kialakításból adódóan számomra úgy tűnik, hogy ott a nyákon nem megy sehol áramkor, és így a lefogatás könnyebb volna... - szokásos 3-mas csavarhoz szükséges furat simán elfér -
Persze bevállalós-rizikós dolog, garvesztéssel együtt, tudom
-
Vigneau
félisten
Nem hiába, ez nem LANParty, hanem csak Infinity. Mire a gyártó eljutott idáig, addigra már elfogyott a cash...

Egyébként ezen - panel - még nem gondolkodtam el. Ha priviben tudnál küldeni valami linket ezekről és arról, hogy pontosan mire jók, akkor megköszönném. Hiába, eddig ez kimaradt az életemből és nem fordítottam rájuk figyelmet.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker
üzenetére
Aranyos...
-
dbius
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Erősen jónak tűnik első benyomásra

Ja, tegyük hozzá, hogy hétköznapi léghűtést alkalmazott a teszthez
-
Vigneau
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Kellemesnek tűnik a lap. Az előbb találtam valamelyik topikban egy linket róla, de azóta sem tudom, melyikben lehetett. Így most már nem is keresem. Gondolom, valamelyik postodban szúrhattam ki.
Eddig nem rajongtam az Infinity szériáért, de ez nagyon felkeltette az érdeklődésem. Az ára engem is nagyon érdekel. Lehet, visszatérek a DFI-hez? Hiába, ember tervez...
Az E6300-as procimhoz tökéletes választás lenne, annyi szent. -
Az új, DFI üdvöske,ami engem is megfogott..
Amit eddig tudni:
cpu vcore:+787,5mV max
vdimm:3,375v max
NB:2V max max
MCH ODT Latency állítás!
Eddig egy teszt van róla, egy E6300-al, amivel 540-es FSB-t ért el Coolaler
Egyelőre nem tudni mikor jön, de vélhetőleg jó árban mivel a 975-ös verzió is csak 45k..
Ha több info lesz, majd módosíttatom az első hsz-t!
Az első teszt, nagy képekkel: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.tts-kft.hu/e107_images/WANG.gif)