Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharKBITE
aktív tag
válasz
sharKBITE
üzenetére
Szóval ez a lap behalni látszik. Egyszerűen nem bírja a magas fsb-t.
470-en például 15 másodperc után adja be a kulcsot (legyen játék vagy orthos, de terhelés hatására száll el).
Tökmindegy neki, hogy mennyi feszt kap az nb, semmi hatás. 1,25V-on is ugyanazt csinálja mint 1,4V-on.
El vagyok keseredve. 
-
nándika
aktív tag
Most 450FSB semmi nem kap plusz feszt és minden rendesen megy cicergés meg véletlen sincs

NEM olyan rossz ez a lap és most beszereltem a házba ,resetelni még véletlen sem kell
-
M3kk
őstag
500 MHZ orthos - 250 Strap

[link] -
sharKBITE
aktív tag
Na kezd valami nagyon nem gömbölyű lenni. 3600mhz-en (450x8) rejtélyes resetek borzolják a szőrt a hátamon. Orthos alatt simán megy a gép, netezek, zenét hallgatok, letöltök, stb és erre egyszer csak nyom egy resetet. Proci 1,45V-ot kap nb 1,4V-ot, proci load 54 fok, nb load 29 fok, szóval hőfokokkal sincs gáz. Ramok 900-on mennek cas 4-4-4-10-2 és 2,3V a biztonság kedvéért (a-data 800+ ee). Orthos egyszer sem hibázik, csak fogja magát és újraindul.
Ja és a cicergés az meg állandósult frekvenciától és terheléstől függetlenül. Remélem nem fog meghalni ez a deszka. Ez az első DFI lapom, de azért többet vártam ettől a szériától.
Csalódás egyértelműen.
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném, mert most eléggé elment a kedvem ettől a laptól.
-
sharKBITE
aktív tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Ja, aztán jól levadássza az összes kondit a lapról, én meg nézhetek

Volt időm kihallgatni hogy honnan jön a hang, és a jobb felső szélen, meg a ramok felől jön a hang. Néha már win boot-kor is. Most meg 3,5-ön 2 percig ciripel, 2 percig meg kussol.
Remélem egyszer majd megunja. 
-
Tibiajax
nagyúr
de csak 400+ felett viszont egy idő után elhallgat vagy megszokom nem tom
ehh, ez jó
na, én is pont ugyanigy vagyok vele, nemtudom hogy megszünik-e vagy csak megszokom, de nem emlékszem h hosszasan zavart volna. Pedig hát elég kényes vagyok én is a zavaró tényezőkre ált mindig, mindenhol.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
sharKBITE
üzenetére
De, kiadott. De csak ha 400 v afeletti fsb-n ment, ill. akkor is, ha terhelve volt, töltött valamit, stb. Egyébként, külföldi fórumban olvastam már róla azelőtt h megvettem, de annyira nem érdekelt. Ott vmi olyasmi volt, h csomó pozitív visszahang között egy gyerek beírta, h ez meg ez, meg hogy ''hangos'', ''scweeze''-hangot hallat. Erre válaszoltak, h nekik semmi ilyemi nincs. Nálam sem volt alapon soha, ekkor azt gondolam, tényleg nem létezik, aztán amikor emeltem az fsb-n, akkor már jelenkezett, de megszokható.
Egyébként. A quadgt-nél is volt nálam ciripelés, ott is amikor tunningoltam, és ott is, ha terhelve volt.. -
sharKBITE
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Na várj, egy fia torroid tekercs sincs ezen a lapon [link]. És a ramok felől jön a hang. Ram kizárt szerintem hogy ciceregjen. Tudom hogy nem gond, csak idegesítő. 444 fsb-nél feljebb még nem mentem, mert iszonyat meleg van, és csak gyári hűtő van a procin. Meg amúgyis csak ma értem haza (kenutábor rulez) és még nem volt időm összedobni a vizet. de ha egyszer összeáll végre...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tibi: lesz itt majd 500+ fsb, ne félj![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sharKBITE
aktív tag
Na nálam kötött ki Tibi darkja. Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy mi okzhatja azt, hogy 444-es fsb-nél orthos alatt valami cicergő hang jön a ramok felől. Ez normális?
420 körül még nem csinálta. Amúgy bitang gyors a lap, nagyon elégedett vagyok vele. -
Oliverda
félisten
Áhh...csak vicceltem.

Én személy szerint Abit párti vagyok, a DFI valahogy sosem tetszett. A Lanparty szerintem kinézetre ocsmány, és az elrendezésük sem tetszik. Persze a teljesítményük csillagos 5, meg az OC részük is. Az Infinity meg szerintem az előbb leírtak fordítottja. Így marad az Abit. Abban még nem csalódtam. (kopp-kopp)
Tibi meg vegyen Asrock-ot, vagy tetrist.
-
válasz
Armando_19
üzenetére
[link]
Igen,bár meg volt engedve..Ma lett eladva az E2160, felül láthatsz eredményeket. Ez volt a 2. leggyorsabb ilyen proci a világon..tegnap még csináltam vele egy 32M eredményt,amit hamarosan fel is rakunk..
jövőhéten E6600-ot és 8800GTX-et, OFF vége. -
Armando_19
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Gondolom csak kölcsön lap volt... Hitelező lehet nem örülne ha megfagyasztanád!

Mit fogtok tesztelni? Nincs esetleg valami jó tuningos E2140 vagy 2160atok? -
válasz
Armando_19
üzenetére
thx, jövőhéten lesz,de nem DFI-vel

[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
zsír az írás. Lesz esetleg LN2 teszt is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Tibiajax
nagyúr
Hát igen, a 3 variáció közül minimum az egyik aduász mindenkinél, kérdés h melyik?
Én nyaralni egy hónap múlva megyek, a lappal pedig nálam most aránylag minden rendben.....
..még 2 napig, amikor jön vissza a régi lapom 
-
Tibiajax
nagyúr
nagyon pang a topic, gyerekek...
UP
-
-
Ste
addikt
akit érdekel a tesztelt példány, jelentkezzen priviben nálam

köszi a tesztet
-
Tibiajax
nagyúr
Köszönöm
Azonban, ugy néz ki, feljebb nem tudok ennél menni, nem igazán akarja. Sem a 9x-es szorzós variációval, sem az alacsony szorzó/magas fsb -vel.
Hamarosan érkezik a quadgt, abban meglátjuk, mit fog csinálni, kíváncsi leszek. Igazából, ami viszont remek, és én erre is vágytam, hogy minden alapfeszen van, és 3200/400/4-4-4-10-en orthos stabil, a procimagok olyan 38-40 fokosak durván idle, terhelve 54-55-ig mennek el. Szóval, ez nekem elég is lesz. Mindez az alapon járatott FS-C77 zalmival.
Amit kicsit nem értek, h mivel a lap -főleg most, over blogja alapján bizton állíthatóan- tudja az 500+ fsbt, a procival mégsem sikerült 470 fölé mennem, ha lejjebb vettem az fsbt és magasabb szorzóval néztem, akkor is ugyanaz volt, a 3737mhz-nél vége, superpi nem fut le. Próbáltam feszeket lépcsőzetesen emelni, 1.68-ig mentem el
, de..sajnos, ez már sok neki.
mod. 1.68V-on is még valami 54-55fokos volt, amugy, everest szerint.
de, tényleg nem akartam már tovább szenvedtetni. Láthatóan azonban tényleg bírja a feszt, ahogyan azt az előző gazda is hangsúlyozta nekem

[Szerkesztve] -
Tibiajax
nagyúr
Érkezem...
[link] -
-
nándika
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
üdv mindenkinek!
no sikerült a lap beüzemelése ,nagyon kemény beállitások kellenek a tuninghoz ,de nekem nagyon tetszik a lap, sztem semmivel nem rosszabb mint a commando.
Sajna a Cl 5 beállítások még nem igazán mennek sőt nekem sajana cl5 540 FSB nél nem akarja a tutit
JAh nálam talán kétszer jött elő az a bug amit Overék irtak szovaal nem kell Reset gombot nyomogatni egyből indul kivéve rossz beállításoknál
Addig amig nem tudom a cl5 belláítást fixálni nem rakok fel képeket.
Ez az 1 óra még kevés volt a lap kiismeréséhez!
Én csak egy 6300 procival teszteltem.
-
-
válasz
Overlocker
üzenetére

-
Tibiajax
nagyúr
Nna, megvan az e6600. Este prób a dfi-ben, kap egy legeslegutolsó esélyt...

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Csak most jutottam el a teszt elolvasásáig,de nagyon jó,és a 8600GT tuning is elég nájsz lett.
Grat! -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Mondjuk, annyit azért hozzáfűznék, h -és ez volt/van az egyik legzavaróbb dolog, emitt is cserélek egyébként:S - hogy oké, h reset után elindul, vagy h nekem, másodjára sem, csak harmadjára, de könyörgöm, volt, h csak simán egy este barátnőm általi bekapcs után jött hozzám, hogy nem csinál a gép semmit, persze, szépen állt a post kép. És ha most azt mondanám, hogy itt nyugodtan, szótlanul ujraindítottam csak a gépet, és nem kivántam semmit a lap anyukájának, akkor az orrom most igen nagyra nőne.
Ugyhogy inkább nem mondok semmit, jó ez a lap.... -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
És a vicc az, h Tibi még a resetre is rájött......
![[kép] [kép]](http://img520.imageshack.us/img520/4082/44dh4.jpg)
-
-
denes242
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
ebben hogy-hogy nincs cl3 bug !? pedig p965??
kiraly teszt
-
jugeen
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
THX Over! n1 job!

Csak így tovább!
-
dbius
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Congrats!

-
Oliverda
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Nagyon jó bemutató!

Egész pofásan néz ki ez a lap az első kép alapján.
Érdekesség képpen jegyezném meg, hogy az én abit lapomnál is előjön bizonyos esetekben ez az Újabb “bug”. Viszont ahogy Te is leírtad, egy reset megoldjat a problémát.
Elképzelhető hogy erre nem volt képes rájönni Tibi...
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
ehh, nem találom a szavakat tesó, nagyon állat lett

[Szerkesztve] -
-
Vigneau
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Szép munka.
Az összehasonlításra majd kiváncsi leszek. 
-
jugeen
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
W E L C O M E !

csak olvashatnánk már!

Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
470-en például 15 másodperc után adja be a kulcsot (legyen játék vagy orthos, de terhelés hatására száll el).
Tökmindegy neki, hogy mennyi feszt kap az nb, semmi hatás. 1,25V-on is ugyanazt csinálja mint 1,4V-on. 

Remélem egyszer majd megunja. 
Én nem hallgatóztam utánna, h pontosan miből jöhet, de mintha ugyanugy cincogott volna mindig és kb ugyanonnan, a lap felső részéről.
na, én is pont ugyanigy vagyok vele, nemtudom hogy megszünik-e vagy csak megszokom, de nem emlékszem h hosszasan zavart volna. Pedig hát elég kényes vagyok én is a zavaró tényezőkre ált mindig, mindenhol..
Én mindig is abitos voltam, ugyhogy visszatérek hozzá, és -ha minden igaz- már az uj medvetavával. Reméljük, finom lesz.