Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1401) Petya25 válasza Bandit21 (#1400) üzenetére


Petya25
addikt

Hiányérzetem nekem is van.
Még egy rész elfért volna, túl éles volt a váltás a hangulatos borozgatás és a térdre te rohadék között. A Bautista vonal is elhalt, pedig érdekes lett volna. Ez a kitörés is rosszkor jött meg Logan halála se volt képben, így felgyorsultak a dolgok. Inkább olyat vártam, hogy a Kurt bunker után lép meg valahogy....

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#1402) Bandit21 válasza Petya25 (#1401) üzenetére


Bandit21
addikt

Igazából érdekes mert a régi szériában volt több olyan is hogy Dexter elképzelte hogy el mondja Deb nek és ott közte volt kb pont ilyen jelenet hogy kaja közben Deb fegyvert fog rá és ... Térdre rohadék le vagy tartóztatva.
Csak épp ez vagy nem is utalás csak véletlen vagy épp fölösleges.
Vagy arra gondoltak hogy majd ez eszünkbe jut és akkor ez egy ilyen poén hogy most megvalósul amitől korábban félt Dexter?
Korábban minden fő ellenség az utolsó előtti reszben halt meg talán a szériában és az utolsó rész pedig valami kis plusz bonyodalmat hozott.
Ezt sem kellett volna most követni szerintem. Mondjuk az hogy a zsaru csajt el küldte a Kurt Farm ra szép húzás volt de nem volt mögötte semmi ötlet azon túl hogy kér egy pohár vízet.
Ettől a rendőr srác tök bénanak tűnt. Közbe a béna a másik bajszos volt. Csak epp ha őt öli meg attól nem lesz Harrison ideges...

[ Szerkesztve ]

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#1403) Petya25


Petya25
addikt

Húúú már eltelt fél év?
Most valahogy nem volt hiányérzetem, de azért nézném ha lehetne :)

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.