- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mártógyurma
tag
Poén: Letöltöttem az nvidia legfrissebb driverét és valóban nincs megakadás, igaz játék se, igaz windows se... XD ......egyszerűen már a rendszer se akar felállni...XD
Fos cég.. Na mindegy ..
Szóval az asus oldaláról letöltöttem egy enyémnél frissebb és müködő verziót, de a hiba megmaradt, úgyhogy bekaphatja a Ninja Theory... -
Mártógyurma
tag
Sziasztok!
Pc-re vettem meg a játékot és sajnos van egy "kis" problémám vele. 1280*1024 -ben (minden max beállításon) játszom vele. A gondom az, hogy habár az fps értékem teljesen jó - nem akad a játék - ,sokszor teljesen véletlenszerűen kimerevedik a kép (a hang megy tovább), aztán 4-5 másodperc múlva megy tovább..
Próbáltam, hogy lejjebb veszem a felbontást stb. de a hiba akkor is jelentkezik..
Tudtok erre valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs