Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hitvanyalak

senior tag

válasz -KP- #424 üzenetére

A Malik helikopteres-megmentős része, tényleg az egyik legjobb volt az előzőben, emlékszem, hogy szó szerint involválódtam, és vérszomjas voltam :D Én még csak most kaptam meg a resetelést, szóval kb. 5 órám van benne, de nagyon tetszik a stílus, a kivitelezés. Nem bánom, hogy kevesebb benne az akció, szeretek beszélgetni, kutatgatni. Mondjuk az meglep így az AI kapcsán, hogy egy feltört lakásba nekem bejöttek a rendőrök(a neonosba) úgy meglepődtem, hogy egyből leütöttem őket :D Mehetett a visszatöltés.

• proci985

MODERÁTOR

válasz -KP- #424 üzenetére

a kevés akció érzésem nekem is megvolt olyan 10-15 óránál, amikor mellékküldetések után futkostam.

hiányoltam én is az akciót: az eredeti Deus Ex úgy HongKong felénél rákapcsolt (Versalife lab2) és gyakorlatilag végig akciójáték volt (nonlethal végigjátszásnál is mindig volt nálam GEP gun), az IWnél szintén lehetett akciójátékként játszani, a HRnél szintén elég jól emlékszem, hogy a GEP gun elődjével kommandóztam, itt meg gyakorlatilag végig az az érzésem volt, mint az első részben Liberty Islanden, hogy hát mi rendőrök vagyunk és nem lövünk halomra senkit. ezt erősítette, hogy a prágai rendőrség nem ad XPt, tehát félig civilnek minősülnek. amikor válogatás nélkül lőnek mindenkire, akkor is (ami az altatópuskával vicces volt, avagy miért nem alszik már... ja csak XPt nem ad)

az, hogy nem volt több akció csak amiatt volt jobb, mert még mindig valamiért nagyon rosszul fut nálam.

Új hozzászólás Aktív témák