Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
A Malik helikopteres-megmentős része, tényleg az egyik legjobb volt az előzőben, emlékszem, hogy szó szerint involválódtam, és vérszomjas voltam
Én még csak most kaptam meg a szóval kb. 5 órám van benne, de nagyon tetszik a stílus, a kivitelezés. Nem bánom, hogy kevesebb benne az akció, szeretek beszélgetni, kutatgatni. Mondjuk az meglep így az AI kapcsán, hogy egy feltört lakásba nekem bejöttek a rendőrökresetelést, úgy meglepődtem, hogy egyből leütöttem őket(a neonosba)
Mehetett a visszatöltés. -
proci985
MODERÁTOR
a kevés akció érzésem nekem is megvolt olyan 10-15 óránál, amikor mellékküldetések után futkostam.
hiányoltam én is az akciót: az eredeti Deus Ex úgy HongKong felénél rákapcsolt (Versalife lab2) és gyakorlatilag végig akciójáték volt (nonlethal végigjátszásnál is mindig volt nálam GEP gun), az IWnél szintén lehetett akciójátékként játszani, a HRnél szintén elég jól emlékszem, hogy a GEP gun elődjével kommandóztam, itt meg gyakorlatilag végig az az érzésem volt, mint az első részben Liberty Islanden, hogy hát mi rendőrök vagyunk és nem lövünk halomra senkit. ezt erősítette, hogy a prágai rendőrség nem ad XPt, tehát félig civilnek minősülnek. amikor válogatás nélkül lőnek mindenkire, akkor is (ami az altatópuskával vicces volt, avagy miért nem alszik már... ja csak XPt nem ad)
az, hogy nem volt több akció csak amiatt volt jobb, mert még mindig valamiért nagyon rosszul fut nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Bestbuy játékok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én még csak most kaptam meg a