Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Jól leírtad. Főleg a grafikai részt. Én is miután belőttem a benchmark-ba 60fps-re az átlag fps-t, a játékban sokszor több mint a duplája volt. De ingadozó azért. És igen a látvány nem szép. Főleg, hogy mint ha az egész képernyőn lenne valami fura szűrő. Amit én legutóbb a SW: Battlefront-ban láttam az egyik sweet fx present használatakor. ([link] itt egy kép példának, de nem tudom rendesen megmagyarázni, hogy mi az. A fegyvernél olyan furák az élek, meg a színátmenetelek. Ilyen a MD is).
És ezeket a körvonalakat, kiemeléseket, meg mindenféle indukátort én kikapcsoltam. Nagyon illúziórombolóak szerintem.
(#281) _Gugu_ Azért is írtam, hogy nem sokat játszottam még vele. Ez csak első benyomás volt. Szerintem félreteszem most a játékot, és majd valamikor végigjátszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Direct One (műholdas és online TV)
- Házimozi haladó szinten
- World of Warships
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest