Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Vicces vagy.
Pont erre akartam rávilágítani: Az érveid totálisan nézőpont függőek, nem objektív tények. Mert úgy is lehet szemlélni a dolgokat, hogy egy olyan FPS-hez vagy akció-RPG-hez, amelynek nem köztudottan domináns eleme a stealth, eszükbe nem jutna odabiggyeszteni a lopakódás szót. Nekem olybá tűnik, mintha te azt próbálnád bemagyarázni, hogy ez nem egy lopakodós játék. De, az, ott van a leírásában is. Az már egy másik kérdés, hogy nem dedikáltan, kizárólagosan az, természetesen (szerencsére?) más játékstílust is megenged. De kizárólag lopakodással játszható játék (sajnos) nagyon kevés van, egy Hitman-t, Splinter-cell-t vagy egy Dishonored-et is végig lehet szántani mint valami Rambo, mert az eszközök megvannka hozzá.Aztán azzal jössz elő, hogy sok lopakodós játék van. Igen, a másik oldalból, a run and gun lövöldékből meg még több van. Cybperunk lopakodós játék viszont nagyon kevés van (ahogy ugy en block cybperunk FPS is kevés van, ha jól vettem ki, neked ez a kínod, amivel együtt tudok érezni jómagam is, méltatlanul elhanyagolt szubzsáner a cyberpunk).
A "segges" okoskodásodat meg nem boncolgatom tovább, nyilvánvaló, hogy én máshogy gondolom. Lehet nem jöttél még rá, de ezek a tények makacs dolgok: Nem attól lesz valami tény, mert te vagy akár én úgy gondoljuk, hogy az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pont erre akartam rávilágítani: Az érveid totálisan nézőpont függőek, nem objektív tények. Mert úgy is lehet szemlélni a dolgokat, hogy egy olyan FPS-hez vagy akció-RPG-hez, amelynek nem köztudottan domináns eleme a stealth, eszükbe nem jutna odabiggyeszteni a lopakódás szót. Nekem olybá tűnik, mintha te azt próbálnád bemagyarázni, hogy ez nem egy lopakodós játék. De, az, ott van a leírásában is. Az már egy másik kérdés, hogy nem dedikáltan, kizárólagosan az, természetesen (szerencsére?) más játékstílust is megenged. De kizárólag lopakodással játszható játék (sajnos) nagyon kevés van, egy Hitman-t, Splinter-cell-t vagy egy Dishonored-et is végig lehet szántani mint valami Rambo, mert az eszközök megvannka hozzá.