Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Ha a DOOM lenne az év játéka az csak annyit jelentene, hogy elképesztően vérszegény volt az idei felhozatal. 16 óra alatt játszottam végig 2 hónapja, úgy a 10. óra után már alig vártam hogy vége legyen.
Aztán amikor végigjátszás után leírtam a véleményemet a topikjába, akkor ott a keménymag nekiállt sírni mint a fürdős kurva, hogy ugyan már nekem hogyan nem tetszhet a játék, há mit képzelek én, meg amúgy is minek írok oda ha nem tetszik (lol?), yadda yadda yadda.
Azóta sem játszottam vele egy percet sem. Az év legtúlhájpoltabb játéka szerintem.
Az is biztos hogy ez az év PC-n meg sem közelítette eddig a tavalyit, de azért volt már itt XCOM 2, TW: Warhammer, Witcher 3 B&W, ez utóbbi akár önmagában is lehetne év játéka...bár még messze az év vége.
Az elmúlt években semmit sem vártam úgy mint a Fallout 4-et és az új Deus Ex játékot.
Sajnos a Fallout 4 a felét sem hozta annak amit vártam tőle, az év csalódása volt tavaly.
Remélem a Mankind Divided most betalál.Itt is van egy kis gameplay Gamescomról, látszik hogy tényleg igyekeztek a játék shooter részén is faragni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest