Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
Legjobb az 5-ös Explorer. Egyébként nem ilyen detektálható felbontást használok (1152*864), mégis jól jeleníti meg!!!
Tuib -
McJames
senior tag
Parci! Kitartás! Aki nem csinálja, nem is sejti, hogy a sok browser mennyire nem egyformán jeleníti meg az oldalakat. Nem beszélve a ''szűk keresztmetszetről'' - a' la BobMaster...
-
-
Dworkyll
tag
parci man,
miért van az, hogy opera 5.12 w2k alól bejelentkezés helyett visszavág az előző lapra? Proxyn keresztül nézlek és látlak is pöpecül, de bejelentkezni csak explorerrel tudok. -
Hogy egészen őszinte legyek, én 800x600-ban és 1024x768-ban is szoktam nézni, Expi 5.0-val, és eddig kb 3X volt gond. Az esetek nagyrészében hibátlan. Windows alatt Neccképpel és Operával is teszteltük, és ott is OK volt, pár (más) apró bugot leszámítva.
Szóval meg vagyok lepve, hogy ez ekkora gond nálad, de mondom, rajta vagyunk a dolgon. Addig is, türelem, elnézést (már ezt is k*rva nehéz volt megcsinálni)... -
LordX
veterán
Ja, és látom szélsebesen rövidítettétek a címet :))
-
LordX
veterán
Na újra...
"Kicsit bugos" :DD -
Az oldal felbontásérzékeny, 800x600, 1024x768 és 1280x1024 a detektált felbontások, és ennek megfelelően állít be egy csomó dolgot. SAJNOS, NÉHA (!) elcseszi, valamiért. Nem a detektet, hanem a tördelést.
A designunk egy elég komplex valami, hidd el, hogy 100%-ban van megadva a dolog, csak időnként elcsesződik. A hiba eléggé sporadikus és fingunk sincs, hogy pontosan mi okozza.
DE: készül egy új design, ahol remélhetőleg ez már nem lesz gond.
Azt azért tudjátok, hogy bár bugos, de pont nektek akartunk jót ezzel a felbontásdetektálós izével. Más oldalak eccerűen belövik 800x600-ra, és pl 1024-ben hagynak egy bazivastag üres fehér platzot a szélén. Hát szerintem az csúnya. Mi meg bugosak vagyunk, lehet választani :). No, igyekszünk javítani, köszi az észrevételeket!
Szori. -
Adi
senior tag
Telhetetlenek vagytok. :) Linux alatt csak az Opera képes jól megjeleníteni a Riot, de abban meg nem lehet fórumozni, mert ő és ű után minden szöveget levág. :D
-
Fola
csendes tag
Ja egyebkent ezzel a temaval rendesen elqrtad a fooldal designjat :D
Neha nekem is adodnak gondjaim ezzel a temaval kapcsolatban. Foleg a cikkek reszben.Anyazason kivul azert adok nemi tampontot:
rendszerem:
Win98se+ie5.5 -
LordX
veterán
Kedves oldalüzemeltetők! :))
Monnyátok má meg énnekem, miért kell úgy tördelni egykét cikket, hogy 3 képernyőnyit kell oldalra görgetnem minden sor olvasásakor?
Vagy szerintetek 1600x1200-as felbontás a minimum? :(
800x600-as a felbontásom, de asszem ez mind1
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TP-LINK routerek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest