Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Aktív témák
-
Hogy egészen őszinte legyek, én 800x600-ban és 1024x768-ban is szoktam nézni, Expi 5.0-val, és eddig kb 3X volt gond. Az esetek nagyrészében hibátlan. Windows alatt Neccképpel és Operával is teszteltük, és ott is OK volt, pár (más) apró bugot leszámítva.
Szóval meg vagyok lepve, hogy ez ekkora gond nálad, de mondom, rajta vagyunk a dolgon. Addig is, türelem, elnézést (már ezt is k*rva nehéz volt megcsinálni)... -
Az oldal felbontásérzékeny, 800x600, 1024x768 és 1280x1024 a detektált felbontások, és ennek megfelelően állít be egy csomó dolgot. SAJNOS, NÉHA (!) elcseszi, valamiért. Nem a detektet, hanem a tördelést.
A designunk egy elég komplex valami, hidd el, hogy 100%-ban van megadva a dolog, csak időnként elcsesződik. A hiba eléggé sporadikus és fingunk sincs, hogy pontosan mi okozza.
DE: készül egy új design, ahol remélhetőleg ez már nem lesz gond.
Azt azért tudjátok, hogy bár bugos, de pont nektek akartunk jót ezzel a felbontásdetektálós izével. Más oldalak eccerűen belövik 800x600-ra, és pl 1024-ben hagynak egy bazivastag üres fehér platzot a szélén. Hát szerintem az csúnya. Mi meg bugosak vagyunk, lehet választani :). No, igyekszünk javítani, köszi az észrevételeket!
Szori.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest