Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
nekem eleg nehez veled beszelgetni de meg nem adom fel.
ezt irtad te: 'Hello, es ha durvan fogalmaztam, sertegetesnek tunne, akkor kerlek ne vegg annak'
ezt irtam en: 'amugy nem veszem sertesnek a hozzaszolasod, mert te nem tudsz engem megserteni'
erre te azt irtad hogy nem erted miert irtam ezt a mondatomat. melyik reszet nem erted pontosan?
'ritka dolog, de ez ertelmes hozzaszolasod volt.'
koszonom az ertekelesedet, majd dicsekszek vele tarsasagban.
'Egyebkent az egeszet megicsinaltam vonalak nelkul'
ha megirtal egy komplett amobaprogramot akkor rendkivul erdekes hogy nem birod begepelni azt a peldat amit irtak neked es ami egy vacak vonalat huz a vacak formra.
'Ha gondolod elkuldom, vagy valami'
ne kuldd el. probald ki a vonalhuzast. ez a tanacsom.
'Az egesz delphi rendszerhez annyira nem ertek, hogy ebben a temean nem is nagyon tudok ''erofesziteseket'' tenni.'
marpedig azt neked kell megtenni, annal nagyobbat mennel jobban nem ertesz hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iOS alkalmazások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Nyaralás topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest