Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
''...miért nem csináltál egy saját céget, vagy mentél el egy céghez dolgozni''
miert ne tettem volna ezeket a dolgokat? ezeket csinaltam.
''Gondolom az iskoláid elvégzése után nem kis tapasztalatod lehetett''
ugy erted nagy gyakorlatom lett volna? nem, semmi nem volt hiszen addig iskolaba jartam. igaz, egyetem alatt mar egy... nem, ket munkahelyem is volt, dolgoztam. az elso munkahelyemen seged-al-al-al-al programozo voltam es szaladtam ha nem ment valakinek valami a konzolon. tudod... olyan zold szinu kijelzo mint a regi scifikben, bar azt hiszem volt mar egy-ket szines monitor is a csokosok asztalan.
''Vagy csak egyszeruen csináltál volna egy hasznos kis progit, vagy tobbet és eladod''
nem tudtam en hasznos kis progit csinalni. az kulcsfontossagu hogy ki kell talalni egy jo otletet amihez elobb a piacot meg kell ismertni. abban az idoben meg nem volt internet. ezen kivul tars vagy tarsak nelkul nem megy. es tarsat talalni a legnehezebb. kerdezd alan-t
addig is amig suliba jarsz, a programozas mellett tanulj angolul. ha szereted a nyelveket akkor nemetul is. a matekra is hasalj ra, mert jo gondolkodasmodot ad es meg az is lehet hogy kelleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Lightyear - befektetési app
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi