Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
''...miért nem csináltál egy saját céget, vagy mentél el egy céghez dolgozni''
miert ne tettem volna ezeket a dolgokat? ezeket csinaltam.
''Gondolom az iskoláid elvégzése után nem kis tapasztalatod lehetett''
ugy erted nagy gyakorlatom lett volna? nem, semmi nem volt hiszen addig iskolaba jartam. igaz, egyetem alatt mar egy... nem, ket munkahelyem is volt, dolgoztam. az elso munkahelyemen seged-al-al-al-al programozo voltam es szaladtam ha nem ment valakinek valami a konzolon. tudod... olyan zold szinu kijelzo mint a regi scifikben, bar azt hiszem volt mar egy-ket szines monitor is a csokosok asztalan.
''Vagy csak egyszeruen csináltál volna egy hasznos kis progit, vagy tobbet és eladod''
nem tudtam en hasznos kis progit csinalni. az kulcsfontossagu hogy ki kell talalni egy jo otletet amihez elobb a piacot meg kell ismertni. abban az idoben meg nem volt internet. ezen kivul tars vagy tarsak nelkul nem megy. es tarsat talalni a legnehezebb. kerdezd alan-t
addig is amig suliba jarsz, a programozas mellett tanulj angolul. ha szereted a nyelveket akkor nemetul is. a matekra is hasalj ra, mert jo gondolkodasmodot ad es meg az is lehet hogy kelleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- Titan Quest II
- További aktív témák...
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer gép - Ryzen 5 3600/16GB/ RX5600XT 6GB
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest