Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliTHC
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, hátha találkozott vele valaki (Delphi 7 / Win98 alatt futtatják, XP alatt fejlesztem):
1) Ha a Windows font size nem normál, hanem large vagy (extra large?), akkor az allign (vagy anchor
) = right-al a jobb oldalra igazított nyomógombok egy formon csúnyán elcsúsznak jobbra. Van workaround, bugfix vagy valami?
2.) TXMLDocument komponens használata közben ''az osztály nincs regisztrálva'' hiba jön elő, nem tudom hogy mindig vagy csak azon az egy gépen. Milyen class kell az XML komponensnek, hol lehet ezt megtudni?
Kösz: Bali
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) = right-al a jobb oldalra igazított nyomógombok egy formon csúnyán elcsúsznak jobbra. Van workaround, bugfix vagy valami?