- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliTHC
tag
1215? valaki?
-
BaliTHC
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, hátha találkozott vele valaki (Delphi 7 / Win98 alatt futtatják, XP alatt fejlesztem):
1) Ha a Windows font size nem normál, hanem large vagy (extra large?), akkor az allign (vagy anchor) = right-al a jobb oldalra igazított nyomógombok egy formon csúnyán elcsúsznak jobbra. Van workaround, bugfix vagy valami?
2.) TXMLDocument komponens használata közben ''az osztály nincs regisztrálva'' hiba jön elő, nem tudom hogy mindig vagy csak azon az egy gépen. Milyen class kell az XML komponensnek, hol lehet ezt megtudni?
Kösz: Bali -
BaliTHC
tag
Sziasztok!
A munkám miatt nagyon (és gyorsan) szükségem lenne a Borland Delphi 6 Update Pack 2-re. A cégünknél megvettünk még pár éve 6 licenszet, de az ember aki ezt intézte most nem elérhető. Így nem tudom a regisztrációs account-unkat, viszont egy Delphi bug miatt (ADO/Oracle alól a negatív number mezőket pozitívnak olvassa) ennek a javítása sürgősen kellene. (Remélem benne van a up2-ben ennek a megoldása.)
Tud valaki adni/küldeni/linkelni egy Update Pack 2-t így hirtelen?
E-mailben is jöhet, ''csak'' 36 mega, kb ugyanennyi darabban szívesen látom, egy vitruális vállveregetést kap a bátor jelentkező. A mail címemet megadom, ha valaki vállalja...
Köszi!
Bali
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest