Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy Inspiron 1501-el lenne problémám. most telepítettem újra, a vezetéknélküli internet működik rendesen, de a vezetékes nem akar működni. Felraktam minden drivert, ami a Dell honlapján volt, de nem jó. Bedugom a kábelt, hálózati kapcsoltoknál azt írja, hogy működik, de mégsem tudok netezni vele. Mit lehet csinálni vele?
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Dell E5520ban van olyan USB, amiről kikapcsolt állapotban is lehet tölteni? Nekem nem működik, de hátha valami driver kell hozzá, vagy hasonló. Esetleg BIOSban lehet állítani?
-
petyus_
senior tag
válasz Handball94 #30732 üzenetére
Be tudod rakni, nem kell semmilyen átalakító. Itt a Hardveraprón meg tudsz venni optibay-t, amivel a DVD helyére mehet a HDD.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy E5520 gépem van, i7 2640M procival. Az lenne a kérdésem, hogy lehet ebbe a gépbe erősebb procit rakni? Lecserélni nem akarom, de azért el tudnám viselni, ha kicsit erősebb lenne.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
1-2 hónapon belül szeretnék venni új gépet (most egy Latitude E5520am van), Precision M6800at néztem ki, valószínűleg Ebayről fogok rendelni refurbished gépet. Az eladó a leírásban írja, hogy ha külföldre rendeled, akkor érdemes előtte írni a Dellnek, hogy kiterjeszthető-e a garancia, illetve, hogy felmerülhet plusz költség. Van már valakinek tapasztalata ilyen ügyben?
Illetve a géppel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a hűtése mennyire van rendben? A mostani gépemben egy i7-2640M processzor lett utólag belerakva, és alapból 80 fok körül van, terhelésnél már nagyon hangos a gép, illetve throttlingol is, M6800nál ez mennyire jellemző?
-
petyus_
senior tag
Van kinn ismerős, aki nemsokára jön haza, és elhozza a gépet, ezért nézem ebayen, így jóval olcsóbban hozzájutok, mintha itthon vennék használtat.
Ebay storeokat nézek főleg, nem rendeltem még így gépet, de gondolom minden adatot megadnak, ami a garancia átíráshoz kell.
-
petyus_
senior tag
válasz soldi3r #52132 üzenetére
Dell.com-on megkérdeztem, azt írták, hogy abban az esetben lehet gond, ha az adott gépet nem forgalmazzák itthon. Vagy M6800at, vagy M7710-et vennék, a Dell.hu-n mind a kettő szerepel, tehát gondolom ilyen probléma nem lesz. Amiket néztem gépeket, ott írják, hogy a garancia átíráshoz szükséges adatokat a vásárlás után elküldik.
Illetve még azt írták a Dell.com-on, hogy néha előfordulhat valamennyi költség a garancia átírásakor.
Esetleg tudtok valami elérhetőséget, ahol a magyarországi Dellnek tudnék írni? Mert a honlapon csak az egyes szerződéses partnereket találom, központi elérhetőséget nem.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Tavaly vettem használtan egy M6800at, viszont mostanában elég sokat hordozom és a 17"+3,5kg nem túl kényelmes, úgyhogy szeretném lecserélni.
Az egyik kérdésem az lenne (bár nem fűzök hozzá nagy reményeket) , hogy garanciaidő lejárta után van-e lehetőség hosszabbítani? (márciusban járt le, teljesen kiment a fejemből) Szeretném eladni, és biztos könnyebben elmenne garival.
A másik, egy ideje nézelődök, hogy mire lenne érdemes cserélni, 15"ban gondolkodok. Az XPS 9550 nagyon tetszik, de olvastam itt néhány hsz-t, hogy a vékonysága miatt túl hosszú élettartamra nem biztos, hogy számíthatok. Viszont ahogy nézem, a Precision M5510 ugyanabban a házban van, és abba Xeont is lehet rakni, tehát gondolom a 9550 hűtése sem lehet annyira rossz, de ha esetleg valakinek van tapasztalata, örömmel fogadom .
A mostani gépben M4800MQ van, de szerintem gyengébb proci is elég lenne, viszont még nem volt dolgom U-s CPUval, így nem tudom, hogy mire számítsak a hétköznapi használat során (mostanában ritkán használok nagy erőforrás igényű programokat játszani csak régebbi játékokkal szoktam, tehát csak az a fontos, hogy a mindennapi használat gyors, gördülékeny legyen) .
Most két opció között vacilálok, ez az XPS, vagy egy Latitude, az XPS mellett főleg a design szól, de ha azt mondjátok, hogy rizikós ilyen erős gép (i7 6700HQ vagy i5 6300HQ) ilyen vékony házban, akkor inkább hagyom, és Latitude lesz gyengébb procival.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest