Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
válasz
DarnaiT #2687 üzenetére
Garivesztés fennál, de vissza tudod bele írni ha vmit elbaltázol menet közben. Illetve ha valami más baja lenne a gépnek, akkor mielőtt beviszed akkor teszed meg mindezt. A linkelt oldalon van gyári BIOS is, ha azt töltöd később vissza akkor szerintem a szervíz semmit nem tud meg a dologról. ha tévednék akkor remélem kijavítotok
Ennyi 'macerát' szerintem megér, de döntsd el Te magad. -
brasil
senior tag
-
brasil
senior tag
válasz
DarnaiT #2544 üzenetére
bios.
gs ből a 7900gtx biossal csináltak a srácok 7900GSX-et. a v500c600 valahogy így néz ki:
v = vcore mod, ebben az esetben a 2d-ben használt 1.0v helyett ad 0.9et, így csökkentve a hőmérsékletet és növelve az akksiidőt
500 = magfrekvencia
c = gtx bios átirata
600 = mem.frek., (1200)
szóval valami ilyesmi. van még pár változat itt minden le vagyon írva:[link]
elméletileg a gs-t is lehet húzni, és feleslegesnek tűnik a gtx bios, de nem az mert (nem tudni miért) a gtx biossal jobban megy a mem. sokkal jobban. valószínű időzítésbeli különbségek, de teljesítményben nem érezhető eltérés ennek okán, csupán növekedés van a mhz-eknek köszönhetően -
brasil
senior tag
válasz
DarnaiT #2391 üzenetére
na jah
páratlan én is szeretem nagyon. én azért nem a nagyobb kijelzőt választottam mert csak natív felbontásban az igazi a tft. össze sem hasonlítható.és 1920x1600nál már elpusztul a gs
ott már a gtx is éppen elég, azzal még most lehet a játszani. talán ha 8as sorozat is kompatibilis lesz, veszek majd mégegy ilyent, sajnos most anyagi okok miatt kell megválnom tőle
esetleg egy pótakksit hozzá féláron?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- CREALITY Ender-3 V3 KE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő