Hirdetés
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
tootie #14862 üzenetére
Ha nem elég 64, vegyél 256GB-t, ennyi
Komolyra fordítva fogalmam nincs, de usb-s rackbe mehet a hdd, ha esata is van a gépen akkor meg olyanba. Meg ez teljesen szubjektív kinek mekkora tárhely mire elég.
szerk: baulage: Ez szomorú
Képek alapján is látszik, hogy nem frankó az a hűtés, de biztos lehetne értelmesebb korrekt vezérléssel.
air: Gugli, dell magyar szervizpartner, vagy valami hasonló. Gondolom érvényes mindre, hogy helyszínre mennek, de lehet tévedek.
-
Chaser
legenda
válasz
tootie #14852 üzenetére
Én az UK oldalon néztem dellnél a ram árakat, 2 és 4 gigás modul között nagy szakadék van árban, mire hozzánk kerül teljesen reális az 50k-s többlet. Én a helyedben 2x2-t vennék a maradékból meg egy SSD-t, 64GB-sat ami gyors is 40k körül lehet venni, persze arányaiban drága, de ha nekem lenne rá keret mindenképp vennék. Még akik desktopban használják azok is agyon dícsérik, noteszben meg csodát tehet még 7200 rpm-es hdd helyett is, na meg zero hang.
-
asadasad22
őstag
válasz
tootie #14852 üzenetére
siman lehet, mivel csak 2 ram slot van a gepben, 6 giga ram csak ugy kivitelezheto ha az egyik modul 4 gigas, es a 4 gigas modul meg meg irrealisan draga. mondjuk ennyire akkor sem kene durva kulonbsegnek lennie, kint ahogy nezem 160 dolcsi a kulonbseg ami azert jelentosen kevesebb, de itt minden dragabb ennyivel, ilyen helyen elunk.. egyebkent sztem nem is jo ha az egyik modul 2, a masik 4 gigas, az az optimalis ha a 2 ugyanolyan.. sztem most vedd meg 4 gigaval, az azert nagyjabol mindenre eleg aztan 1-2 mulva amikor boviteni akarsz, joval olcsobban meg fogod tudni tenni, 8 gigara (4*2) is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Eredeti játékok OFF topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest