Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pano veterán válasz  garfield-r

üzenetére garfield-r

üzenetéreSzerintem kevéske. Főleg, ha egy ubuntut nézek unity-vel. 
 De ha külső monitort használsz, minek a 17"? Szerintem azt a felárat inkább egy jobb prociba fektesd.Nekem ez a széria van, csak más konfiggal meg 15"-ban. Amire ügyelni kell az a palm rest illesztés a két saroknál a csuklótámasznál. Valamiért 1-2-nél nem teljesen jó az illesztés és össze lehet nyomni meg recseg-ropog. Én is kifogtam egyet, de a második amit kibontottunk az jó volt. 
- 

killipoly aktív tag válasz  garfield-r

üzenetére garfield-r

üzenetéreSzerencséd van mert mostanában sokat bújtam a Dell angol oldalát  
 Ezen a linken megnézheted az összes színt amit lehet extraként rendelni.A színválasztás fölött lesz egy olyan hogy "help me choose" és arra rákatintva az összeset meg tudod nézni.
- 

killipoly aktív tag válasz  garfield-r

üzenetére garfield-r

üzenetéreFeljebb olvashatod,hogy én is ilyet szeretnék venni.Én melegem tudom ajánlani,kiváló minőségű az összeszerelés,agyagminőség azt garantálom,mivel kivülről már tudtam vizsgálgatni egyet az egyik elektronikai boltban.(Argos) 
 Szerintem hardverileg sem lesz vele gond,nem hallottam eddig sok negatívumot a Dellről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest