Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elodman
aktív tag
Megathanx Mind2töknek, különösen a manual-linkért!
(az gondolom, nem baj, h. 6440 -re szól)
Ok, hamarosan szétkapom szegényt, úgyis vettem sűrített levegőt...+ ecset is van vhol.No és ha véletlen ilyen Dell E6400 gépelési érzetet kölcsönző PC-billentyűzetet ismertek, akkor se fogjátok vissza magatokat!
-
Ispy
nagyúr
Nem biztos, lehet csak 5 év garival volt eredetileg.

Egyébként olyan sok felárat nem kell ráfizetni 20-30k...
Az enyémen is 4 év van, 2 volt rajta (mikor megvettem Somasztól
) és vettem még rá 2 évet.Mindegy, mert 7470 most nincs is fent, és nem sürgős a dolog, alszok még rá párat.
-
-
Ispy
nagyúr
12,5 coll az már kicsi, netezni jó, de programozni nem, ráadásul ott már az IPS panel (ja, ez az egyik előnye a 7440-nek
) fényes, nem matt, olyan meg nem kell.A súly összehasonlítás a 6540-el érvényes, szóval ott majdnem egy kilóval kevesebb a 7440, a 6440 meg csak 30 dekával.
Igazából az érdekelne, hogy mik a tapasztalatok itt a 7440 tartósságát illetően, mennyire bírja a folyamatos igénybevételt. Mondjuk még az is benne van a pakliban, hogy így is veszek egyet, csak nem az lesz a fő gép.

A munkám nagy része már így is felhősítve van, csak a levelezést kell még megoldani, és akkor tk. mindegy, hogy melyik gép van előttem éppen.
Csak amikor cégnél vagyok kint, akkor rohangálni kell megbeszélésekre, könnyebb lenne egy 7440-et cipelni magammal, egyébként csak az autóig kell vinni, meg vissza, szóval azért nem halálos dolog egyáltalán, csak már lassan 3 éve nem vettem laptopot, el kéne már égetni egy kis pénzt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ispy
nagyúr
Nem tudom milyen procival lesznek majd a 7440-ek, de a mostani gépben egy 4310m van, azzal nagyjából pariban van egy i7-es U, nem?
Vagy ennyivel gyengébbek lennének az U-s procik?
6440-re nem váltok, ez súlyban csak minimális különbség, cserében kisebb kijelző, -numpad, így nem nyerek semmit a dolgon, ezért gondoltam a 7440-re, mint opció.
-
Köszi a választ! Sajnos netes rendelés lenne, így nincs mód a meghallgatásra. A hangerővel, vagy a hangszínnel van baj? Több teszt is említi, hogy ez nem a leghalkabb széria, amit nem értek, mert a negyedik generációs procival szerelt gépek azért jellemzően nem forrófejűek, van a cégnél néhány HP workstation, amik azért nem vészesek ilyen szinten (nyilván ott a méret lehetővé teszi ezt).
Coil whine van? Az E4310 hajlamos rá, hogy a CPU idle állapotában magas hangon cicereg, na ez idegesítő volt az első hetekben, igaz, mostanra megszoktam.
-
somasz
addikt
Volt FHD modell, ritka, mint a fehér holló. Olyan hűtése van, mint a 6330-nak. Ha nem pörgeted a procit, passzívan is megy. 180GB-osat én eddig csak intelt láttam.
Automatikusan nem jelenti azt a frissebb proci, hogy már FHD kijelzős a gép.Egyelőre nincs utódja a 6-os szériának, sokak bánatára. Sajnos ez a trend.
-
somasz
addikt
E6440, E6540, M4800, esetleg HQ-s procival 5470, 5570, M3510, M5510, M7510, frisebbeket még nem tudom, kijött-e mind.
Krystal_s: Pestről is lehet rendelni gépet, max visszaküldöd, ha nem tetszik. Biztosan nem fizetném ki azt a prémiumot, amit elkérnek esetleg számtech boltokkal ritkábban ellátott területeken. Laptopsystem, Westnotebook, akikkel nekem is volt dolgom és tudom őket ajánlani. Laptopszalon is szép kínálattal van már a használt piacon.
-
haxxika
senior tag
Nekem néha megcsinálja, hogy 20%-ról leesik gyorsan 8-ra, szóval valószínűleg az egyik cellának lőttek a 9-ből. AIDA64 is hasonlókat ír, kb 17% már elment belőle, és nálam ez valós érték. Amúgy egy maxra fel, meg 0-ra merítés tényleg biztosabb, de attól függetlenül még meg lehet nézni.
-
PrometheusX
aktív tag
Cégnél E7450-E7470-eket használunk. Nem olyan hangos a hűtésük mint a 7440-nek, de nem halk. Viszont van pár kollégám aki T460-at illetve T460s-t használ, ők nem tapasztalnak ilyen problémát.
Amúgy átérzem a fájdalmadat, nekem is 7440-em van és nagyon-nagyon hangos terhelés alatt.
-
premete
veterán
Ha a legfrissebb drivereket akarod feltenni, akkor miafaxér nem a legfrissebbet töltöd le? Ezt kicsomagolva, betallózod a sárgákhoz, és kész.
Ha ez magas, akkor letöltöd az update progit, és az feltesz mindent.
Nem Intel, vagy Dell hiány, hanem user error.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming Notebook
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo TAB M11 tablet
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)