Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
balagedebr #47599 üzenetére
SSD-vel gond nélkül lehet bővíteni, egészen addig nem ugrik a gari amíg nem látványos a szétszedés illetve nem olyan hibával megy be aminek köze lehet egy ilyen cseréhez. Ezek elkerülése érdekében ajánlatos jó csavarhúzót használni ami nem cseszi szét a fejét, illetve ha caddyt is építesz be nem letörni a dvd olvasó elejét.
-
balagedebr
tag
válasz
balagedebr #47585 üzenetére
Aki jártas garis témában az kérlek segítsen a #47585-val kapcsolatban.
-
tvamos
nagyúr
válasz
balagedebr #37711 üzenetére
En lehet, hogy maradnek egy SSHD+nal. Nekem nagyon bevalt... de persze te tudod, mit akarsz, csak egy otlet.
-
gery2123
őstag
válasz
balagedebr #37716 üzenetére
Ha újat veszel akkor egyértelmű hogy EVO . Nekem is sima 840 van, de ha most vennék akkor EVO. Mondjuk sata 2-vel mindegy igazából.
-
DNReNTi
őstag
válasz
balagedebr #37714 üzenetére
Itt egy M1330-ba pattint a figura egy Samsung 840-et. Megy.
-
soldi3r
veterán
válasz
Ugy tudom altalaban a Samsungokkal szokott lenni a legkevesebb inkompatibilitas.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Hű! Imádtam az M1530-at. Ő meg a D630 voltak szerintem a Dell valaha gyártott legjobb gépei.
Fura egyébként hogy "nem szereti" az SSD-t. Az én régi D630 gépemben OCZ Agility 3 volt, hibátlanul hasított vele és ha nem tévedek, szinte ugyan azok a jellemzői mint az M1530-nak. Szerintem el kéne mennie SSD-vel.
-
GaborGh
őstag
válasz
balagedebr #28045 üzenetére
A gépre amit vásárolsz nem bolti garanciát kapsz, hanem gyári garanciát, ezért bármelyik szervizbe beviheted ha elromlik, de a HumanSoft az ajánlott.
A gépet megvásárolhatod szerviz és helyszíni garanciával is, utóbbi valamivel drágább, de házhoz jönnek és helyben nálad megjavítják.
-
balagedebr
tag
válasz
balagedebr #28040 üzenetére
Abban segítsetek még légyszi, hogy bármely nagykerből származik a gép, akkor bevihetem bárhova garanciális ügyintézni (pl. chs-től származik akkor bevihetem humansoft-ba), vagy csak ahonnan származik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest