Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
Ahhoz, hogy honosítsd a garanciát, nem kell bemutatni a gépet.
Én pár hete megvettem Írországban az XPS, a posta meghozta, a termék remek (immáron magyar bill.-es (6e Ft) hála István fórumtársnak.
A szervíz azt javasolta, hogy a honosítással ráérek akkor foglalkozni, ha a gépnek valami baja lesz.
Nem kicsit, hanem sokkal jobban jártam, mintha itthon vettem volna. -
kekegsm
őstag
Ja, valamennyire zsakbamacska. Az olcsosagnak ara van.
Egyebkent megjegyzem, hogy en meg soha nem lattam olyan uj notit, ami pixelhibas lett volna. Egyetlen egy pixelhibas notit lattam, de az egy 6 eves Tos Satellite volt, es akkortajban halt meg az a pixel. Asztali monitorban lattam tobbet is.
Amikor megerkezik a noti, utanna kb 1-2 het, mire felkerul a tag a garanciaoldalra, szoval akkor van beaktivalva. Utanna tudod honositani. De a rogton garirol kerdezd a Humansoftot
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest