Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Diák66
üzenetére
Sajnos nem vagyok igazán képben
, nemrég érdeklődtem a milyen laptopot totyikban új laptop iránt, de ott azt mondták, hogy 240ezer az alja, ahonnan használható gépeket kapni
.
Ez meg egy 5-6 éves darab, nem gondoltam, hogy labdába tudna rúgni. Sajnos nem tudlak vele megdobni
, mert nem az enyém, de felkínálták megvételre úgy 30k körül. Akkor ezek szerint ennyit adhatok érte bátran?! Az SSD szinte új, az akksi állapotáról nem tudok semmit (de nemigen lenne hordozva, lányomnak lesz tanuló gép, ha megint jönne a digitális oktatás).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nemrég érdeklődtem a milyen laptopot totyikban új laptop iránt, de ott azt mondták, hogy 240ezer az alja, ahonnan használható gépeket kapni
.
, mert nem az enyém, de felkínálták megvételre úgy 30k körül. Akkor ezek szerint ennyit adhatok érte bátran?! Az SSD szinte új, az akksi állapotáról nem tudok semmit (de nemigen lenne hordozva, lányomnak lesz tanuló gép, ha megint jönne a digitális oktatás).