Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
hallador #64895 üzenetére
Nekem volt pár HP, Compaq notim, (evo n800v) Ez az első dell, a családba, mint írtam már van kettő. Fórumozgatás közben, azt sulykolták belém: csak használt üzletit! Tudom, hogy nem egy csúcsmodell a 6440, de mivel én sem mozgatom sokat, max a lakáson belül. Amiket néztem, számomra ez jött ki a legjobbnak. Persze amiket írtál, azok teljesen jogos megállapítások!
-
válasz
hallador #64895 üzenetére
Számomra egyértelmű volt, hogy anyagminőségben visszalépést jelentene az 5480 a E6320-hoz képest.
Van pár 5480-as a munkahelyemen (nekem CAD munka miatt jár a Precision 5510), és hát közelében nincsen robosztusságban a E6x20-as szériának.De igazából mivel egyértelműen otthoni felhasználásra szánom, ezért nem hiszem hogy nagy gond lenne ezzel. A E6320-at sem cipeltük szinte soha, eddig talán 2x vittük el itthonról nyaraláskor, de akkor sem volt közlekedés közben használva.
Én csak és kizárólag azért veszek itthonra használt üzleti gépet, mert újonnan 100-150ezer Ft-ért max egy tejfölösdoboz konzumer gépet kapok. Ahol nem matt a kijelző és nincs backlit-es billentyűzet. Azoknál azért egy 5000-es Latitude is lényegesen jobb.
És remélem hogy a gyengébb anyagminőség ellenére egy 5480-nal is ki lehet húzni valahogy 4 évet, ha a E6320 lazán kibírt ennyit. Aztán meglátjuk 2023-ban milyen használt Latitude-ok lesznek a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest