Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
cidalain #60208 üzenetére
Kíváncsiságból átraktam a notebookot egy műanyag kis asztalra és akkor is megmaradt a jelenség.
A fotel alja fém, de alatta vannak kis műanyag talpak. Padlószőnyeg van... még lehet kipróbálom, hogy valamit aláteszek. Tettem a fotelre egy kis pamut kendőt és most nincs villanás, ha felkelek. Szerintem ez a statikus energia csak a ruhám és a fotel (felső rész szövet, de a töltet szerintem valami műszálas) között keletkezik, ezért nem földelés gond.
Több fotelem is volt és nem ez az első, aminél ilyen villanást tapasztaltam, csak most gyakoribb...
Durva, hogy ennyire érzékeny ennek a gépnek az a kis mágneses érzékelője.Neten sok panasz van rá. Főleg, akik dokkolót használnak. Igazán lehetne a BIOS-ban olyan lehetőség, ami letiltja.
Fotelvásárlásnál pedig senki sem gondol ilyenre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- BMW topik
- Sorozatok
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- hp omen 15
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest