Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
fm!
tag
válasz
allein #59182 üzenetére
@allein, @Mirr Murr
Sziasztok!
Volt a futár, végül csak egy jött, ő vitte a régit és hozta az újat. Először is a lényeg: a coil whine sajnos ebben a gépben is ott van. Viszont, szerintem halkabb, számomra már elviselhető szinten van. A régit 2 méterről is hallottam úgy, hogy egy asztali gép be volt kapcsolva a szobában. A mostanit akkor hallom, ha a gép előtt vagyok, de akkor is inkább egy HDD hangjára hasonlít, jóval alacsonyabb a frekvenciája. Szintén csak akkor jön elő, hogy ha 100%-ra tölt az akksi (vagy amire beállítom) és átvált hálózatra. A beépített GPU lehet itt is a ludas, ha XTU-ban Graphic stress test-et nyomok, akkor a leghangosabb.
Driverekből a legújabbakat raktam fel, egyedül BIOS-t nem merek frissíteni, mert hiába volt ott az előző gépnél is a downgrade lehetőség, nem engedte a rendszer. Végigmegyek még egyszer a reddit.com-os lehetőségeken (van vagy 20 féle), hátha még halkabb lesz (vagy megszűnik). Azt pedig elfogadtam, hogy nem fogok kapni tökéletes laptop-ot (ugyanúgy, ahogy ma már semmilyen műszaki cikkből nem lehet 10 évre venni semmit), pedig mindig a közép vagy felső kategóriát veszem mindenből, ha van rá lehetőségem.
A lényeg, hogy a DELL és a disztribútor maximálisan korrekt és segítőkész volt, 3 napos cserével megoldották a dolgot, csak az ünnepek, leállások miatt ennyi ideig tartott átverni a dolgot a mysoft-on. (A disztribútor küldte a futárt, ki is hagytuk az egész cseréből őket.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED monitor topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone 17 - alap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- További aktív témák...
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- eladó MSI Alpha 17
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest