Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haxxika

senior tag

válasz ZP67 #56423 üzenetére

Ahogy mondtad, az inkább egy Vostro, vagy Inspiron. A Latitude az 5-ös szériánál kezdődik, de a 6/7 az igazi. Ha felteszel nekik érveket, hogy miért érné meg jobban, mint az új csilivili műanyag fostenger, szerintem meg fogják érteni. NBD garos gépeket is ki lehet még fogni, ami meg ugye a legjobb létező gar. 22 évesen én is tudatosítottam magamban, hogy ez egy jobb döntés, mint hogy újonnan megveszek valamit, egyből kevesebbet ér, és utána egyre jobban romlik az ára tartósság szempontból. Ezt a gépet (E6440) megvettem használtan majdnem 1 éve, és közel ugyanannyiért tudnám továbbpasszolni, mert értéktartó, és hosszabb távon jobb befektetés. Lehet a kislány a designba bele tudna kötni, hogy ez nem olyan szép, mint mondjuk egy Asus gép, vagy bármi más. Egyetemre cipeled magaddal a gépet, le fog esni, oda fogod nyomni a pad széléhez előadáson, akármennyire is próbálsz rá vigyázni. Tudom ha ezt elejtem, odanyomom akkor nincs gond, mert azért anyagból van (magnézium ötvözet váz), és ha alkatrész kell könnyen be tudom építeni. Egy használt E7240/E7440 vagy egy E6430u-val azért még bepróbálkoznék. Designban nem lehet belekötni annyira, és abszolút mobilis minden téren.

• Máté94

addikt

válasz ZP67 #56423 üzenetére

Ha nem próbálod meg, sosem fogod tudni. :) Meg kell próbálni, hisz amit venni akarsz az egy "papírnehezék". :DDD

Esetleg a "Milyen a laptopot vásároljak?" topikot keresd fel, ott nagy valószínűséggel több információt találsz, valamint tudnak szolgálni az topikgazdák. :)

Új hozzászólás Aktív témák